Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp

Filter

Bedrukken met naam; dat is persoonlijk!


Je doelgroep persoonlijk aanspreken zorgt ervoor dat de ontvanger de boodschap beter onthoudt en sneller overgaat tot actie.
Maar hoe spreek je jouw doelgroep persoonlijk aan?
Een gepersonaliseerd relatiegeschenk is het antwoord!
Aantal tonen
1 - 12 van de 43 artikelen zichtbaar
 • Ebony Matt pennenBest Seller
  +

  Ebony Matt pennen

  (55)
  vanaf0,26 per stuk
  Bereken prijs
 • Ebony Shiny pennen
  +

  Ebony Shiny pennen

  (11)
  vanaf0,34 per stuk
  Bereken prijs
 • Full Colour Mug mok

  Full Colour Mug mok

  (2)
  vanaf1,42 per stuk
  Bereken prijs
 • Boston pennen

  Boston pennen

  (6)
  vanaf0,13 per stuk
  Bereken prijs
 • StarLED zaklampBest Seller
  +

  StarLED zaklamp

  (8)
  vanaf1,35 per stuk
  Bereken prijs
 • Shuffle schuifpuzzel

  Shuffle schuifpuzzel

  (2)
  vanaf0,30 per stuk
  Bereken prijs
 • Powerbank 2000 externe opladerBest Seller
  +

  Powerbank 2000 externe oplader

  (7)
  vanaf3,03 per stuk
  Bereken prijs
 • Nuance pennen
  +

  Nuance pennen

  (7)
  vanaf0,43 per stuk
  Bereken prijs
 • SuperCup thermosbekerBest Price

  SuperCup thermosbeker

  (6)
  vanaf1,89 per stuk
  Bereken prijs
 • StarLED COB zaklamp

  StarLED COB zaklamp

  (1)
  vanaf1,42 per stuk
  Bereken prijs
 • USB Talent from stock

  USB Talent from stock

  (2)
  vanaf2,58 per stuk
  Bereken prijs
 • Stylus Touch pennenBest Seller
  +

  Stylus Touch pennen

  (2)
  vanaf0,38 per stuk
  Bereken prijs
Helaas hebben we geen producten gevonden die aan jouw zoekcriteria voldoen. Pas je selectie aan door filters in- of uit te schakelen.
Uitstekend Gebaseerd op 3.557 beoordelingen

De kracht van gepersonaliseerde relatiegeschenken

Een relatiegeschenk persoonlijk en uniek maken door het te voorzien van bijvoorbeeld een voor- en/of achternaam geeft een duidelijk signaal. U hebt aandacht voor de ontvanger en moeite gedaan om hem of haar iets persoonlijks te overhandigen. Dit maakt het relatiegeschenk dat u geeft specialer dan wanneer u een algemenere attentie overhandigt.

Kies bijvoorbeeld voor een mooie MagLite zaklamp met de naam van uw medewerker erin gegraveerd. En wat denkt u van een persoonlijke mok voor al uw personeelsleden met hun naam erop bedrukt? De mogelijkheden zijn eindeloos. Hier vindt u een greep uit het brede assortiment voordelige relatiegeschenken en promotionele artikelen die u volledig kunt personaliseren naar uw wens en behoefte. Van een voordelige sleutelhanger tot een chique wijnkoeler.

Wanneer geeft u een gepersonaliseerd cadeau?

Een gepersonaliseerd geschenk is hét perfecte cadeau bij allerlei gelegenheden. Bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf een jubileum viert en u alle medewerkers wilt bedanken voor hun jarenlange inzet. Of als een extra attentie aan het einde van het jaar op de nieuwjaarsborrel. Wilt u een projectteam feliciteren met het opleveren van een geslaagde klus? U zet het allemaal net wat meer betekenis bij met een op maat gemaakt artikel.

Uiteraard kan een persoonlijk cadeau ook prima gebruikt worden voor externe relaties. Denk aan gegraveerde sleutelhangers of bedrukte tassen als attentie bij trainingen of cursussen. Maar uw cadeau kan ook een bijdrage zijn aan een mooie herinnering. Zo kunt u bij een diploma-uitreiking elke geslaagde student bijvoorbeeld een mooie powerbank met een individuele naam overhandigen. De mogelijkheden zijn enorm. Bovendien kunt u niet alleen individualiseren met een naam maar ook met een functie, een score of prestatie en elke andere variabele informatie. De boodschap is daarbij elke keer luid en duidelijk; u hebt extra moeite gedaan voor de ontvanger en persoonlijke aandacht aan het relatiegeschenk besteed.

Personaliseer met een full colour opdruk of gravering

Het complete assortiment van IGO kan op vele manieren een persoonlijke tint krijgen. De full colour bedrukking valt natuurlijk direct op. U kiest bijvoorbeeld uw favoriete foto, een zelfontworpen design of een full colour logo en dankzij de nieuwste technieken print IGO het haarscherp op het door u gekozen geschenk. Wilt u een paarse tas met gele noppen, een schrijfmap met een panterprint of een pen met bloemetjes? Alles kan! Een gravering is ook een zeer goede keuze. Het is chic en zeer slijtvast.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bedrukking en personalisering die verkrijgbaar zijn. Ook wanneer u speciale wensen heeft of een advies wilt over de beste keuze voor uw situatie, dan kunnen we u altijd helpen. Vraag naar de aantrekkelijke prijzen en de vele mogelijkheden en laat de ontvanger van uw relatiegeschenk duidelijk weten wat hij of zij voor u betekent.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren