Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp

Filter

Notitieblokken Bedrukken

Wie schrijft, die blijft zegt het aloude spreekwoord. Bedrukte notitieblokken zijn niet voor niets razend populair. Want ondanks de huidige digitalisering schrijven we nog altijd pagina’s vol aantekeningen, schetsen en voorbeelden. Kies uit ons ruimte assortiment.
Aantal tonen
1 - 12 van de 44 artikelen zichtbaar
Helaas hebben we geen producten gevonden die aan jouw zoekcriteria voldoen. Pas je selectie aan door filters in- of uit te schakelen.

Notitieblokken bedrukken bij IGO

Notitieblokken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Bedrukte notitieblokken worden in enorme getalen afgenomen. Iedereen maakt gebruik van notitieblokken, of het nu gaat om een kattebelletje of een to-do list. Daarom zijn bedrukte notitieblokken een perfect artikel om uw logo of bedrijfsnaam te promoten. Wilt u Post-it® bedrukken of wilt u notitieboekjes bedrukken? Bij IGO zijn bedrukte notitieblokken en -boekjes verkrijgbaar in vele soorten, maten en uitvoeringen.

Notitieblokken bedrukken voor beurzen en medewerkers

Staat u op een beurs? Dan zijn notitieblokken met logo perfecte giveaways. U maakt de beursbezoeker blij met een compact notitieboekje of een memoboekje met zelfklevende memovelletje. Notitieblokken met logo zijn gewild. Waarom? Omdat iedereen ze gebruikt voor een snelle krabbel, of voor het noteren van belangrijke aantekeningen. Deze worden veelal opgeslagen in luxere, bedrukte notitieblokken met logo of notitieboekjes. Met een bedrukt notitieblokje met pen heeft uw klant als snel een compact en onmisbaar naslagwerkje in handen.

Notitieblokken bedrukken als aanvulling op een luxe schrijfmap

Wilt u een mooi relatiegeschenk geven aan uw klant? Met een schrijfmap/documentenmap geeft u een basic geschenk dat door iedereen gebruikt kan worden. Laat de schrijfmappen bedrukken, zodat u onder de aandacht blijft van uw klant. Completeer uw schrijfmap en laat een notitieblok bedrukken. Met een bedrukte notitieblok is uw geschenk meteen gebruiksklaar. Bovendien komt uw bedrijfsnaam bij ieder vel van de notitieblok met logo opnieuw onder de aandacht. In onze collectie vindt u een calculator in creditcardformaat, een perfecte aanvulling op de schrijfmap. Uiteraard kunnen wij ook deze te calculators bedrukken met uw logo.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren