Filter

Frisbees Bedrukken

Speels, goedkoop en voor alle leeftijden. De frisbee is al 60 jaar oud en zorgt voor veel plezier over de hele wereld. Dankzij het grote bedrukbare oppervlak komt jouw logo of boodschap luid en duidelijk over. Ideaal als presentje op een beurs of om je zomerse campagnes extra te promoten.
Aantal tonen
1 - 2 van de 2 artikelen zichtbaar
Frisbees wordt beoordeeld met een 8.8/10 door 2429 klanten.

Frisbees bedrukken; een positieve vibe

Waar denkt u aan bij het woord ‘frisbee’? Misschien aan een werpschijf, discus, gooien? Maar wellicht ook aan vrijheid, ontspanning, strand, spel en beweging. Overweegt u frisbees te laten bedrukken voor uw promotionele actie? Een bedrukte frisbee roept voornamelijk positieve associaties op. En dat is een must voor een succesvolle reclamecampagne of promotie.

Een frisbee met logo is een absolute blikvanger

Een fraaie opdruk maakt een frisbee tot een opvallend en speels reclameartikel dat altijd op een ontspannen moment ingezet wordt. Uw boodschap valt op, zeker omdat er langere tijd op ontspannen wijze met een bedrukte frisbee gespeeld wordt. Door frisbees te laten bedrukken maakt uw reclamecampagne een vliegende start.

Diverse te bedrukken frisbees verkrijgbaar

Een bedrukte frisbee wordt lang bewaard. Een frisbee met opdruk komt, net zoals strandaccessoires misschien enkele malen per jaar tevoorschijn maar een bedrukte frisbee kan ook dagelijks gebruikt worden. In ons assortiment kunt u kiezen uit een kunststof te bedrukken frisbee. Een frisbee die lang meegaat en waarop uw logo prima tot zijn recht komt. Een originele giveaway is de opvouwbare frisbee met opdruk. Een opvallende eyecatcher, goed voor vele uren speelplezier.

Wij maken gebruik van cookies
Lees meer over cookies