Filter

 • Kleur
 • Prijs (€)
  Vanaf
  Tot

  Het linkerbedrag moet altijd kleiner zijn dan het rechterbedrag.

 • Minimale bestelhoeveelheid
  Vanaf
  Tot

  Het linkerbedrag moet altijd kleiner zijn dan het rechterbedrag.

 • Materiaal
 • Type
 • Schrijfkleur
 • Merk

Pennen bedrukken met logo

Een bedrukte pen is nog altijd het meest verkochte en meest populaire relatiegeschenk. Pennen met opdruk zijn te bestellen als luxe schrijfwaren maar ook als goedkope weggever voor beurzen en open dagen. Een goedkopere pen met logo gaat van hand tot hand. Zo komt jouw naam of merk in beeld op plaatsen waar je nog nooit bent geweest. Bekijk ons enorme aanbod pennen in alle prijsklassen.
Aantal tonen
1 - 12 van de 223 artikelen zichtbaar
Pennen wordt beoordeeld met een 8.8/10 door 2429 klanten.

Pennen bedrukken en uitdelen om indruk te maken op uw klanten

Een pen met opdruk is een van de meest bekende promotieartikelen. Pennen laten bedrukken om uit te delen tijdens beurzen en evenementen is een slimme keuze. U kunt ook pennen laten bedrukken voor een open dag of voor intern gebruik. Bij IGO vindt u een enorme collectie pennen. Pennen laten bedrukken kan altijd, bij goedkope promotiepennen of luxe merkpennen als Waterman pennen. In de middenklasse vindt u kwaliteitspennen met een  enorme uitstraling. Zo ontvingen de Prodir pennen een Award voor hun design. U kunt deze pennen bedrukken op de clip en houder.

Pennen bedrukken voor meer naamsbekendheid

Een pen bedrukken met uw logo, website of bedrijfsgegevens is een goede manier om uw bedrijf of merk in de kijker te zetten. Laat de pen bedrukken met uw logo, dan bent u direct herkenbaar. Laat u de pen bedrukken met uw bedrijfsgegevens, dan heeft iedereen uw gegevens bij de hand. Contact is dan binnen handbereik. Laat u pennen bedrukken, dan kunt u deze breed inzetten.

Mooie pennen bedrukken voor het geven van een bijzonder relatiegeschenk

Wilt u een pen bedrukken en als mooi relatiegeschenk geven aan een gewaardeerde klant of collega? U kunt wellicht Parker pennen laten bedrukken. Parker pennen wordt altijd op prijs gesteld. Ook kunnen wij in veel gevallen een individuele naam op een pen bedrukken of laseren. Zo wordt een pen een persoonlijk relatiegeschenk.

Wij maken gebruik van cookies
Lees meer over cookies