75 jaar ervaring
Deze kennis delen we graag!
Altijd persoonlijk advies
Door ervaren medewerkers
500.000 tevreden klanten
Word jij een van hen?
0

Filter

Muismatten Bedrukken

Kijk om je heen en je ziet bij vele computers een muismat liggen. Altijd in beeld en groot van oppervlakte. De perfecte mogelijkheid voor jou om jouw bedrijfsnaam en logo uitstekend onder de aandacht te brengen en te houden. En dat tegen zeer scherpe prijzen.
Aantal tonen
1 - 1 van de 1 artikelen zichtbaar
 • Mousepad-Insert

  Mousepad-Insert

  (0)
  • Vanaf 50 stuks
  • Bespaar tot 19%
  • Materiaal: kunststof
  vanaf0,89 per stuk
  Bereken prijs
Helaas hebben we geen producten gevonden die aan jouw zoekcriteria voldoen. Pas je selectie aan door filters in- of uit te schakelen.
Uitstekend Gebaseerd op 3.667 beoordelingen

Muismatten bedrukken voor een succesvolle promotie

Met een bedrukte muismat bent u altijd prominent aanwezig in het bedrijfsleven of thuis bij uw klant. Een bedrukte muismat is nog altijd een veel gebruikt accessoire. Een computer met muis wordt, vooral in administratieve functies, de hele dag gebruikt. De bedrukte muismat ligt altijd op het bureau, ook als de pc niet in gebruik is. Wilt u opvallend promoten dan is een muismat bedrukken een prima idee.

Muismatten bedrukken in meerdere kleuren

Muismatten kunnen bedrukt worden met een royale opdruk, zodat uw promotie niet gemist kan worden. Uw muismatten bedrukken wij in één of meerdere kleuren óf in full colour, waarbij de gehele muismat in het teken staat van úw promotie. Wilt u een foto van uw bedrijf of product op een muismat bedrukken? Wij zorgen ervoor dat uw muismatten er perfect uitzien. Een bedrukte muismat is een fantastisch promotieartikel.

Muismatten bedrukken tegen scherpe prijzen

Het is aantrekkelijk om muismatten te bedrukken. U heeft een prima promotieartikel voor een prima prijs. Het grote voordeel is dat de bedrukte muismat altijd in het oog springt. Wilt u andere kantooraccessoires weggeven die veel gebruikt en gezien worden? Laat dan calculators bedrukken of notitieblokken bedrukken. Ook kunt u de visitekaarthouders bestellen voor uw medewerkers, óf voor uw klanten. Een leuk geschenk voor een kleine prijs.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren