75 jaar ervaring
Deze kennis delen we graag!
Altijd persoonlijk advies
Door ervaren medewerkers
500.000 tevreden klanten
Word jij een van hen?
0
+31 492 530 122 08.00 - 17.30 (Vr 17:00)Bellen
IGO gaat voor Groen in september! Bekijk ons duurzame assortiment en ontdek hoe wij 5.000 bomen gaan planten samen met jou.

.


IGO GREEN: We gaan samen 5000 bomen planten!

Van 31 augustus tot 4 oktober zetten we extra in op duurzaamheid bij IGO. Dit is wat we gaan doen: van elke order doneren we een percentage aan het planten van bomen met een minimum van 1 boom per order.

Het doel is om 5000 bomen te doneren en dat gaan we samen zeker halen!

ONTDEK: Onze Eco producten | Uitleg duurzame materialen | Duurzame bestsellersKies voor duurzame producten en maak het verschil

Duurzaamheid gaat niet alleen om het veiligstellen van de komende 10 jaar, maar ook om het beschermen van de wereld die we doorgeven aan de aankomende generaties.

Om dat te bereiken, moeten we onze handen ineen slaan! Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom helpen we je graag bij het kiezen uit de beste duurzame producten uit ons hele assortiment.


UK vs. US Co2 emissions


Hebben jij en jouw klanten duurzaamheid op de radar?

Je vraagt je misschien af hoeveel impact jouw keuzes als individu en professional hebben. Dat is precies de reden waarom we deze uitdaging met z’n alleen aan moeten gaan.

Milennials zijn zich zeer bewust van de impact van hun keuzes en vele van hen zijn inmiddels beslissingsbevoegd, thuis of op hun werk. Door voor een duurzame promotie te kiezen, maak je een ecologisch verantwoorde keuze die positief afstraalt op jouw merk en bedrijf.

Elk beetje helpt daarbij. De onderstaande grafiek laat zien hoe ver we al gekomen zijn door de CO2 uitstoot per hoofd van de bevolking te vergelijken tussen die van de NL en de VS.

UK vs. US Co2 emissions


CO2 uitstoot nader bekeken

De CO2 uitstoot per hoofd van de bevolking van Nederland is op dit moment een van de laagste in de wereld. Dat is dankzij de enorme inspanningen van bedrijven, overheid en de bevolking.

Maar het kan nog beter. Sterker nog, bij IGO hebben we ons toegewijd om het nog beter te doen. Samen met onze klanten gaan we 5000 bomen planten en hier is waarom:


Onze toewijding tot klimaatverandering

Er zijn legio mogelijkheden om klimaatverandering tegen te gaan en te helpen met het terugdringen van CO2 uitstoot. Bomen planten is slechts een van de mogelijkheden. Het voordeel van bomen is dat deze CO2 opnemen en zuurstof produceren. Als je je realiseert dat een boom per jaar tot wel 24 kilo CO2 kan opslaan, dan absorberen de 5000 bomen die we willen planten tot wel 120.000 kilo CO2 per jaar!

Wil je weten hoeveel ruimte deze bomen innemen? Gewoon om alles in perspectief te plaatsen. Volgens verschillende experts, plant je ongeveer 1600 bomen op een hectare grond. Een simpel rekensommetje laat zien dat we dus ruim 3 hectare, ofwel 30.000 vierkante meter, gaan beplanten. Met jouw hulp uiteraard.Heb je meer informatie nodig of vragen?

We helpen je graag verder met gratis advies. Neem contact met ons op door te bellen naar 0492 530 122 of e-mail ons op info@igopromo.nl

Meer inspiratie nodig? Kijk op en abonneer je dan meteen op onze nieuwsbrief! Je ontvangt dan ook onze laatste deals in je mailbox.

Bekijk ons duurzame assortiment

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren
Neem contact op via WhatsApp