Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp

Filter

Visitekaarthouders Bedrukken

Geef je visitekaartje af door je klanten te verrassen met een stijlvolle visitekaarthouder. Uiteraard gevuld met jouw kaartje en bedrukt met jouw logo. Een chic relatiegeschenk dat waarschijnlijk lang bij de ontvanger in gebruik blijft. Maak hieronder je keuze uit onze ruime selectie.
Aantal tonen
1 - 8 van de 8 artikelen zichtbaar
 • Car autoportefeuille

  Car autoportefeuille

  (1)
  vanaf1,09 per stuk
  Bereken prijs
 • CreditPouch pashouder

  CreditPouch pashouder

  (1)
  vanaf0,69 per stuk
  Bereken prijs
 • AppointSet agenda/portefeuille

  AppointSet agenda/portefeuille

  (0)
  vanaf2,47 per stuk
  Bereken prijs
 • RFID Patrol portemonnee

  RFID Patrol portemonnee

  (0)
  vanaf1,14 per stuk
  Bereken prijs
 • Blackstar portefeuille

  Blackstar portefeuille

  (1)
  vanaf0,99 per stuk
  Bereken prijs
 • Carta visitekaarthouder

  Carta visitekaarthouder

  (1)
  vanaf1,09 per stuk
  Bereken prijs
 • BrightCards kaarthouder

  BrightCards kaarthouder

  (0)
  vanaf0,49 per stuk
  Bereken prijs
 • Signature agenda portefeuille

  Signature agenda portefeuille

  (0)
  vanaf1,25 per stuk
  Bereken prijs
Helaas hebben we geen producten gevonden die aan jouw zoekcriteria voldoen. Pas je selectie aan door filters in- of uit te schakelen.
Uitstekend Gebaseerd op 3.513 beoordelingen

Visitekaarthouders met logo

Niet langer zoeken naar adresgegevens, websites of contactpersonen, maar alle visitekaartjes geordend opgeborgen in een visitekaarthouder met logo. Dat is prettig en overzichtelijk. IGO heeft veel kantooraccessoires met logo, waaronder visitekaarthouders. Visitekaarthouders zijn compact en gemakkelijk mee te nemen. Een visitekaarthouder met logo is een onmisbaar en praktisch promotieartikel. Met een visitekaarthouder heeft u altijd de juiste contactgegevens op zak.

Presenteer uw visitekaartje uit een visitekaarthouder met logo

Een visitekaarthouder met logo is niet alleen geschikt voor het opbergen van visitekaartjes van relaties maar ook voor het meenemen van eigen visitekaartjes. Met een visitekaarthouder met logo heeft u altijd uw visitekaartjes bij de hand voor uw klanten of relaties. Zo deelt u gemakkelijk uw gegevens. Bovendien staat het professioneel als u niet hoeft te zoeken naar losse visitekaartjes maar uw visitekaartje uit een visitekaarthouder met logo haalt om vervolgens aan uw relatie te overhandigen.

Visitekaarthouders met logo als beursartikel

Een visitekaarthouder met logo is een gewild artikel, juist omdat het handig is en dikwijls gebruikt wordt. Bovendien heeft u keuze uit diverse visitekaarthouders tegen een lage prijs. Daarom is een visitekaarthouder met logo een perfect promotieartikel om uit te delen tijdens een beurs. Natuurlijk kunt u ook calculators bedrukken of muismatten bedrukken om vervolgens uit te delen op beurzen. Maar het aardige van een visitekaarthouder met logo is dat u dit kunt weggeven mét uw eigen visitekaartje. Zo bent en blijft u onder de aandacht van uw klant.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren