Filter

USB Sticks Bedrukken

Aantal tonen
1 - 12 van de 55 artikelen zichtbaar
USB wordt beoordeeld met een 8.8/10 door 2429 klanten.

USB sticks bedrukken en inzetten voor meer naamsbekendheid

Dossiers, documentatie, foto’s zijn tegenwoordig gemakkelijk te verzamelen op een USB-stick. Laat daarom USB sticks bedrukken; geen tassen met papieren, maar alles op compacte USB sticks met logo. Iedereen heeft wel één of meerdere USB sticks met logo in gebruik. Daarom is het een slimme zet om bedrukte USB sticks in te zetten voor promotiedoeleinden. De USB sticks die in gebruik zijn, zijn dikwijls USB sticks met logo. Anderen gingen u voor en ontdekten het succes van bedrukte USB sticks.

Laat voor een duurzame promotie USB sticks bedrukken bij IGO

Bedrukte USB sticks gaan jarenlang mee en worden met grote regelmaat gebruikt. USB sticks met logo zijn dankbare relatiegeschenken. De ontvanger is blij met een zinvol geschenk en dat draagt positief bij aan uw naamsbekendheid. Kies bij IGO uit een enorme collectie USB sticks met diverse opslagcapaciteiten. Wilt u Custom Made USB sticks; bedrukte USB sticks in de vorm van uw product of logo? Neem contact op met onze verkoopmedewerkers.

Naast USB sticks bedrukken ook veel  keuze uit USB gadgets

Wilt u een promotieartikel of relatiegeschenk dat naadloos aansluit bij dit digitale tijdperk? IGO heeft een groot aantal USB gadgets in haar collectie. Leuke hebbedingetjes waar u uw klant mee kunt verrassen. Wij kunnen deze gadgets en veel van onze USB sticks bedrukken en uit voorraad leveren. Zo heeft u uw bedrukte USB sticks of  USB sticks met logo snel in huis.

Wij maken gebruik van cookies
Lees meer over cookies