Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp

Kerstpakketten Bestellen

Het einde van het jaar staat in het teken van geven. Met een kerstpakket onderstreep je jouw waardering voor je medewerkers en relaties. Bekijk onze uitgebreide collectie pakketten met zowel food als non-food producten.
 • Chip & Dip kerstpakketBUDGET

  Chip & Dip kerstpakket

  (0)
  • Vanaf 1 stuks
  • Bespaar tot null%
  vanaf13,50 per stuk
  Bereken prijs
 • Winters genieten kerstpakketBEST SELLER

  Winters genieten kerstpakket

  (0)
  • Vanaf 1 stuks
  • Bespaar tot null%
  vanaf27,50 per stuk
  Bereken prijs
 • Adventkalender A5NEW

  Adventkalender A5

  (0)
  • Vanaf 250 stuks
  • Bespaar tot 55%
  vanaf1,52 per stuk
  Bereken prijs
Uitstekend Gebaseerd op 3.500 beoordelingen

IGO biedt schitterende kerstpakketten in vele prijsklassen

Wilt u uw medewerkers jaarlijks verrassen met een mooi kerstpakket? Het geven van cadeautjes past helemaal in de warme sfeer van de decembermaand. De periode voor kerst is dan ook dé periode om cadeautjes te geven en uw waardering kracht bij te zetten. Een kerstpakket wordt ieder jaar opnieuw enthousiast ontvangen door werknemers en door zakelijke relaties. IGO biedt een uitgebreide collectie kerstpakketten geselecteerd op prijs, kleur en thema. In de meeste kerstpakketten vindt u de meest uiteenlopende food artikelen en non-food artikelen.

Ervaar ‘The Experience of Giving!’ met de mooiste kerstpakketten

Wilt u ook in een kerstpakket uw bedrijfsnaam of merk op een originele wijze onder de aandacht brengen? IGO heeft de meeste kerstpakketten aangevuld met duurzame relatiegeschenken die voor iedereen geschikt zijn. De meeste geschenken kunt u laten bedrukken met uw naam en logo, zo blijft u lang in beeld bij de ontvanger van uw kerstpakket, niet alleen tijdens de feestdagen, maar ook lang daarna. Neem ook een kijkje in onze categorie Home & Living voor luxe kerstgeschenken. Wilt u zelf een kerstpakket samenstellen? Ook dat kan bij IGO met een kerstpakket op maat. Zo kunt u het karakter van uw bedrijf terug laten komen in uw kerstpakket. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren