0
Wij hebben een balans gevonden tussen het tijdig uitleveren van bestellingen en het voorkomen van verspreiding van het virus. 
Om jou ook een steuntje in de rug te geven krijg je van ons 100 Gratis Heartmints bij elke order vanaf € 250,-. Zo kan jij jouw (zorg-)helden bedanken.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik ook solliciteren via Linkedin?
  Ja dit kan, maar let op! Wanneer je kiest om te solliciteren via de optie Solliciteren met Linkedin dien je je ervan bewust te zijn dat je géén CV of motivatiebrief kunt uploaden, maar dat enkel de gegevens die in jouw Linkedin-profiel staan gebruikt worden ten behoeve van je sollicitatie. IGO hecht veel waarde aan een persoonlijke motivatie dus we verzoeken je vriendelijk hier rekening mee te houden.
 • Ik ben aan het solliciteren op een bepaalde vacature. Aan wie kan ik mijn brief richten?
  Het is niet nodig om je sollicitatiebrief aan een specifiek persoon te richten. Je brief wordt via de afdeling Human Resources naar de juiste personen verstuurd en komt dus altijd goed terecht.
 • Ik heb nog een inhoudelijke vraag over de vacature. Waar kan ik terecht?

  Heb je aanvullende vragen over een vacature? Neem dan gerust contact op met de IGO medewerker die bij de desbetreffende vacature vermeld staat met zijn of haar telefoonnummer.
  We stellen het zeer op prijs dat je ons in deze situatie benadert, de betreffende medewerker is altijd bereid je verdere informatie te geven.

 • Wat is een assessment?
  Een assessment geeft een objectief beeld van capaciteiten, persoonskenmerken en ambities van een sollicitant of medewerker. Het aanstellingsassessment wordt gezien als een mogelijk onderdeel van de gehele selectieprocedure. IGO wil een goed inzicht in haar medewerkers hebben en de juiste keuzes op het gebied van selectie, loopbaan en ontwikkelingsvraagstukken maken. Een assessment kan hierbij als hulpmiddel fungeren en wordt overigens vaker ingezet in het kader van persoonlijke en/of team ontwikkeltrajecten.

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan gerust contact met de klantenservice. Wij helpen je graag.

0492 530 122


Voor overige vragen bel je:

0492 530 100.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren