0

Sollicitatieprocedure


We komen graag met talentvolle mensen in contact om samen de mogelijkheden binnen IGO te bespreken. Als je geïnteresseerd bent in een bepaalde functie of gewoon in het bedrijf IGO, maak deze interesse dan bij ons kenbaar. Solliciteren bij IGO is niet moeilijk!

Hoe verloopt een sollicitatieprocedure bij IGO?
Iedere sollicitatieprocedure wordt met veel aandacht en precisie behandeld. De verschillende stappen die je als sollicitant doorloopt zijn per vacature verschillend. Het kan zijn dat een sollicitatieprocedure van een specifieke functie net wat andere of extra stappen vereist, zoals een assessment, een VOG-registratie of een groepsspeeddate. Dit proberen wij altijd zo goed en volledig mogelijk per vacature af te stemmen. IGO past waar nodig maatwerk toe om te komen tot de perfecte match.

Als we je sollicitatie ontvangen hebben zorgen onze HR-officers voor een persoonlijk en duidelijk contact tijdens de gehele sollicitatieprocedure. Dit begint al met een ontvangstbevestiging. Vandaag de dag is dit niet voor iedere organisatie vanzelfsprekend, IGO vindt dit erg belangrijk. Je krijgt daarom altijd een reactie van ons terug. We nemen je sollicitatie mee in de procedure of vragen waar nodig eerst nog wat nadere informatie voor de volledigheid van je sollicitatie bij je op.
Vervolgens gaan we je sollicitatie intern beoordelen en hoor je of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een 1ste kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek zal met de desbetreffende leidinggevende en een HR-officer zijn. Vervolgens volgt er nog een 2de en eventueel 3de ronde waarin je op enig moment een rondleiding aangeboden krijgt en kennis maakt met je (eventuele) toekomstige collega’s en werkplek. Functieafhankelijk organiseren we speeddatesessies, groepsbijeenkomsten, assessments, meeloopdagen etc. Tot slot informeren we je over je salaris en andere voorwaarden.

Gedurende de sollicitatieprocedure staan al onze HR-officers graag voor je klaar. Heb je vragen en/of opmerkingen, dan staat het je altijd vrij om contact op te nemen via hr@igopost.com. Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan gerust contact met de klantenservice. Wij helpen je graag.

0492 530 122


Voor overige vragen bel je:

0492 530 100.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren