0
Wij hebben een balans gevonden tussen het tijdig uitleveren van bestellingen en het voorkomen van verspreiding van het virus. 
Om jou ook een steuntje in de rug te geven krijg je van ons 100 Gratis Heartmints bij elke order vanaf € 250,-. Zo kan jij jouw (zorg-)helden bedanken.

MVO

Enkele jaren geleden is er een MVO groep opgestart om de organisatie te begeleiden naar een hoger niveau van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het MVO uitgangspunt van IGO is vervolgens vastgesteld; een balans vinden tussen de drie pijlers: people, planet en profit. IGO richt zich met haar activiteiten mede heel bewust op het toevoegen van waarde aan zowel people (mensen), planet (milieu) als profit (economische winst).

People
Iedere dag opnieuw staan mens en maatschappij centraal binnen IGO. De kernwaarden van IGO voor onze medewerkers zijn ambitieus, attent, eerlijk en betrouwbaar. Onze medewerkers laten dezelfde diversiteit zien als we kennen in onze samenleving. Ieder individu brengt zijn of haar eigen kennis, ervaring en talenten mee en verrijkt daardoor onze organisatie.

Al jaren is er een hechte samenwerking met de Atlant Groep, zij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. IGO biedt mensen met een arbeidsbeperking of mensen die deelnemen aan een re-integratieprogramma een zinvolle dagbesteding in een prettige werkomgeving.

Profit
Op het gebied van milieu start IGO allerlei initiatieven. Dit is o.a. zichtbaar in de IGO showroom met onze MVO artikelen, in onze productieomgeving met o.a. led-verlichting en in ruimtes die voorzien zijn van sensoren die de verlichting automatisch in- en uitschakelen. Er zijn oplaadpunten voor elektrische auto’s en het gebruik van de fiets wordt gestimuleerd middels het fietsplan. Kortom, MVO heeft onze aandacht!

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan gerust contact met de klantenservice. Wij helpen je graag.

0492 530 122


Voor overige vragen bel je:

0492 530 100.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren