0
Wij hebben een balans gevonden tussen het tijdig uitleveren van bestellingen en het voorkomen van verspreiding van het virus. 
Om jou ook een steuntje in de rug te geven krijg je van ons 100 Gratis Heartmints bij elke order vanaf € 250,-. Zo kan jij jouw (zorg-)helden bedanken.

Ceremonial Partnership

"Verbonden aan de gehele Nederlandse sportwereld."
IGO gelooft dat ‘The Experience of Giving!’ relaties bouwt en versterkt en wil dat voor iedereen mogelijk maken. Als Ceremonial Partner is IGO verbonden aan het gehele sportlandschap in Nederland. Omdat in de ogen van het Helmondse bedrijf alle sporters in Nederland een mooie ceremonie verdienen.

Agenda
IGO verzorgt dit jaar vier ceremonies. Hierbij richt IGO zich niet alleen op de topsporters, ook de amateurs worden gehuldigd.

IGO sponsort  de Swim Cup, de Korfbal bekerfinale, de Volleybal play-off, de bekerfinale van Handbal, de NBB play-offs Eredivisie en Yonex Dutch Open Badminton.

Social Media
IGO inspireert sportliefhebbers via Twitter, Facebook en Instagram. We delen tips en mooie sportmomenten, maar we geven ook verschillende prijzen weg, zoals tickets voor diverse sportevenementen. Benieuwd? Volg ons dan op social media!

In de media
IGO verschijnt als ceremonial partner regelmatig in de media, met name dankzij een samenwerking met De Telegraaf. Zo is IGO onder andere sponsor van het medaille overzicht.

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan gerust contact met de klantenservice. Wij helpen je graag.

0492 530 122


Voor overige vragen bel je:

0492 530 100.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren