Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp

Filter

USB Sticks Bedrukken

Met een bedrukte USB stick geef je jouw relaties een zeer praktisch geschenken dat jaren in gebruik blijft. USB sticks bedrukken kan van kleine oplages tot enorme volumes. De USB stick wordt altijd gewaardeerd en we vullen de stick voor je met jouw gewenste data zoals een beurspresentatie. Dat maakt een USB stick met logo tot een van de populairste relatiegeschenken op de markt.
Aantal tonen
1 - 12 van de 52 artikelen zichtbaar
 • USB Twist
  +

  USB Twist

  (7)
  vanaf2,22 per stuk
  Bereken prijs
 • USB Talent from stockMerklogo

  USB Talent from stock

  (1)
  vanaf2,83 per stuk
  Bereken prijs
 • USB Twist from stock

  USB Twist from stock

  (6)
  vanaf2,62 per stuk
  Bereken prijs
 • USB Clip-It

  USB Clip-It

  (0)
  vanaf2,64 per stuk
  Bereken prijs
 • USB SwitchBlade

  USB SwitchBlade

  (0)
  vanaf2,98 per stuk
  Bereken prijs
 • USB Easy from stock Merklogo

  USB Easy from stock

  (0)
  vanaf2,62 per stuk
  Bereken prijs
 • USB Giftset 4 GB from stockBest Seller

  USB Giftset 4 GB from stock

  (1)
  vanaf5,65 per stuk
  Bereken prijs
 • USB Reverse

  USB Reverse

  (0)
  vanaf3,67 per stuk
  Bereken prijs
 • USB LaserPointer

  USB LaserPointer

  (0)
  vanaf4,38 per stuk
  Bereken prijs
 • USB deLux

  USB deLux

  (0)
  vanaf3,11 per stuk
  Bereken prijs
 • USB Lanyard keycord
  +

  USB Lanyard keycord

  (0)
  vanaf3,22 per stuk
  Bereken prijs
 • USB Bracelet

  USB Bracelet

  (0)
  vanaf2,47 per stuk
  Bereken prijs
Helaas hebben we geen producten gevonden die aan jouw zoekcriteria voldoen. Pas je selectie aan door filters in- of uit te schakelen.
Goed Gebaseerd op 3.014 beoordelingen

Bedrukte USB sticks voor elke gelegenheid

De tijd van het lelijke plastic stickje is al lang voorbij. Tegenwoordig is het aanbod van mooie, trendy USB sticks met logo enorm. Dat verklaart ook de enorme populariteit van bedrukte USB opslagmedia. Als promotioneel artikel doet deze het altijd goed in direct mails of als afronding van een verkoopgesprek. Goedkoop, zeer bruikbaar voor de ontvanger en altijd makkelijk mee te nemen. IGO biedt u bovendien de mogelijkheid om USB sticks te voorzien van een lasergravure. Dit geeft hem een luxe uitstraling die uitstekend past in het hogere zakelijk segment. Extra handig voor de ontvanger, zijn de USB sticks met een USB-C aansluiting. De perfecte toevoeging voor het overzetten van data naar uw smartphone. Ook prima te combineren met handige smartphone accessoires.

Custom made USB sticks

Zit de vorm die u zoekt niet in ons assortiment of wilt u de USB stick die u uitdeelt extra op laten vallen? Kies dan voor een zelf ontworpen USB stick. Denk hierbij aan een stick in de vorm van een graafmachine, gitaar, een dier of juist een silhouet van het bouwproject dat u promoot. Uw creativiteit kunt u de vrije loop laten om de aandacht maximaal op uw promotionele USB stick te vestigen dankzij een ludiek, strak of juist vrolijk ontwerp. Daarmee kunt u de USB stick perfect aan laten sluiten bij uw bedrijfsuitstraling, uw campagne of uw boodschap.

Handige extra opties voor uw gepersonaliseerde USB stick

Een bedrukte USB stick is natuurlijk al een uitstekend promotioneel artikel om de relatie met uw klant of prospect te starten of te bevestigen. Maar een USB stick is natuurlijk bedoeld om data over te dragen. Daarom biedt IGO u niet alleen de mogelijkheid om USB sticks te bedrukken, maar ook om ze te voorzien van de data die u aan de ontvanger wilt geven. Een bedrukte geheugenstick is daarom perfect om bijvoorbeeld de bedrijfspresentatie, die u net aan potentiële klanten gegeven hebt, met hen mee naar huis te geven om nog eens rustig te bekijken. Ook voor bouwprojecten is de USB stick prima te gebruiken. Zet uw bouwplannen, 3D presentaties en naslagwerk op een stick en voeg deze eenvoudig toe aan een bedrukte verzamelmap. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden. Uw data kan zowel uitwisbaar als onuitwisbaar geplaatst worden. Ook kunt u het logo van de stick dat op de PC te zien is aanpassen naar uw smaak.

Goedkope bedrukte USB sticks in elke capaciteit

Een belangrijke eigenschap van de USB stick, is zijn opslagcapaciteit. Kies uit een brede selectie beginnend bij 512 MB en oplopend tot tientallen gigabytes. Wij adviseren u om goed na te denken over de gewenste capaciteit en over wat u op de stick wilt plaatsen. In elke prijsklassen zijn er genoeg goedkope USB sticks uit voorraad te vinden om effectief uw promotiebudget in te zetten.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren