Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp

Weerstations Bedrukken

Het weer is dikwijls onderwerp van gesprek en hiermee kun je een leuk bruggetje slaan naar een promotioneel geschenk voor jouw relatie. De weerstations in onze collectie hebben naast het weergeven van de temperatuur en luchtdruk ook een klok- en alarmfunctie. Met het geven van een bedrukt weerstation komt jouw logo dagelijks onder de aandacht.
Goed Gebaseerd op 3.458 beoordelingen

Weerstations bedrukken voor dagelijkse promotie

Altijd en overal is ‘het weer’ onderwerp van gesprek. Of het nu zomer of winter is, we willen graag weten wat ons te wachten staat. Zo kunnen we goed voorbereid op weg of onze agenda inplannen. Dat geldt ook voor uw klanten. Is er regen op komst, moet hij rekening houden met gladde wegen of kan de zonnebril opgezet worden? Bedrukte weerstations vertellen het. Een weerstation met logo is daarom leuk om te krijgen en leuk om te geven.

Duurzaam promoten? Laat weerstations bedrukken

Een weerstation is een dagelijkse blikvanger. Onze weerstations met logo hebben meerdere functies. Op het digitale display is niet alleen de weersvoorspelling af te lezen. Ook de datum, tijd en temperatuur zijn duidelijk zichtbaar. Daarnaast zijn de meeste weerstations met logo voorzien van een alarmfunctie. Staat er eenmaal een met uw logo bedrukt weerstation op een bureau of in de huiskamer dan wordt er gegarandeerd dagelijks naar gekeken. En dat betekent dat ook uw logo dagelijks onder de aandacht komt.

Laat weerstations bedrukken voor uw relaties

Bedrukte weerstations zijn in diverse prijsklassen verkrijgbaar. Weerstations met logo worden dankbaar ontvangen en zijn dan ook zeer geschikt als relatiegeschenk voor dames en heren. Met een bedrukt weerstation geeft u een geschenk dat dagelijks gebruikt kan worden en daar houdt uw klant van. Met een bedrukt weerstation geeft u dan ook altijd het juiste geschenk. Wilt u een alternatief geschenk waarmee uw naam of merk toch meerdere keren per dag onder de aandacht komt? Bekijk dan onze collectie horloges en bureau-/wandklokken.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren