Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp

Filter

Petten Bedrukken

Een bedrukte cap is een perfect promotioneel artikel. Petten met logo zijn inzetbaar voor evenementen, sportactiviteiten, zomercampagnes, als merchandise en veel meer. Kies hier uit ons ruime aanbod en maak van jouw promotie een hoofdzaak.
Aantal tonen
1 - 12 van de 19 artikelen zichtbaar
Helaas hebben we geen producten gevonden die aan jouw zoekcriteria voldoen. Pas je selectie aan door filters in- of uit te schakelen.

Uw promotie een hoofdzaak? Laat hier uw petten bedrukken

Bedrukte petten, ook wel caps of baseballcaps genoemd, zijn in te zetten voor ontzettend veel doeleinden. Een bedrukte pet is een perfect promotieartikel voor allerlei evenementen en activiteiten. Staat er een bedrijfsuitje, schoolreis, sportdag of een competitieve teamactiviteit op de planning, laat dan diverse kleuren petten bedrukken in combinatie met gekleurde T-shirts. Dit vergroot de herkenbaarheid van een team of groep.

Petten bedrukken voor jong en oud

Onze bedrukte petten zijn voorzien van klittenbandsluiting en daarom past deze pet iedereen. Een bedrukte pet is geschikt voor jong en oud. Een pet wordt gedragen als modeaccessoire of uit praktische overwegingen. Door petten te bedrukken met een logo wordt een pet een opvallend promotieartikel. IGO kan uw petten ook borduren. Op een pet komt een geborduurd logo mooi tot zijn recht. Het voordeel van petten borduren is dat het borduursel duurzaam is: geen vervaging of scheurtjes en bovendien slijtvast.

Petten bedrukken om gezien te worden

Het dragen van een pet kan zeer functioneel zijn. Niet alleen om de zon te weren uit het gezicht, maar ook om, met name in het donker, gezien te worden in het verkeer. Daarom kunt u bij IGO petten laten bedrukken die voorzien zijn van een reflecterende bies. Bedrukte petten zijn prima te combineren met veiligheidskleding, reflecterende veiligheidsvestjes en relatiegeschenken die gerelateerd zijn aan veiligheid. Laat u petten bedrukken of petten borduren met uw logo dan komt uw promotie optimaal in beeld.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren