Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp

Filter

Kleine aantallen relatiegeschenken bedrukken

Geen probleem! Want bij IGO vind je een selectie van 50 relatiegeschenken in diverse kleuren die je in kleine aantallen kan bestellen. Niet alleen zijn ze in kleine aantallen te bestellen, je hebt ze ook al binnen 3 werkdagen in huis. Bekijk onze selectie hieronder en maak jouw keuze.
Producten uit deze selectie zijn alleen online te bestellen.

Aantal tonen
1 - 12 van de 49 artikelen zichtbaar
Helaas hebben we geen producten gevonden die aan jouw zoekcriteria voldoen. Pas je selectie aan door filters in- of uit te schakelen.

Relatiegeschenken Bedrukken

Bij IGO geloven we in ‘The Experience of Giving!’ als basis voor het bouwen en versterken van relaties met uw potentiële klanten en bestaande relaties. Wist u bijvoorbeeld dat een relatiegeschenk in 90% van de gevallen langer dan een jaar in gebruik blijft? Met bedrukte promotieartikelen blijft uw bedrijfsnaam, merk of boodschap dus blijvend in beeld. Dit in tegenstelling tot print, radio of tv waarbij u voor een veelvoud van de kosten slechts een fractie van een seconde de aandacht krijgt. Daarnaast zijn relatiegeschenken en promotionele artikelen met bedrukking ook een zeer effectieve aanvulling op uw andere marketingactiviteiten om de attentiewaarde, zichtbaarheid en het effect te maximaliseren. Ervaar daarom zelf wat het geven van een attentie doet met de relaties om u heen en kies uit ons ruime aanbod.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren