Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp

Filter

Aantal tonen
1 - 5 van de 5 artikelen zichtbaar
 • ClapHands

  ClapHands

  (2)
  vanaf0,25 per stuk
  Bereken prijs
 • Goal voetbal

  Goal voetbal

  (0)
  vanaf4,49 per stuk
  Bereken prijs
 • T-shirt Opener

  T-shirt Opener

  (2)
  vanaf0,35 per stuk
  Bereken prijs
 • Wuppie

  Wuppie

  (0)
  vanaf0,38 per stuk
  Bereken prijs
 • Sminck Stick France

  Sminck Stick France

  (0)
  vanaf1,19 per stuk
  Bereken prijs
Helaas hebben we geen producten gevonden die aan jouw zoekcriteria voldoen. Pas je selectie aan door filters in- of uit te schakelen.
Uitstekend Gebaseerd op 3.506 beoordelingen

Kies het juiste geefmoment voor de juiste doelgroep

Een cadeautje geven of ontvangen is altijd leuk. Om meer naamsbekendheid te genereren is het aan te raden het juiste moment te kiezen om uw bedrijfsnaam of product optimaal in de spotlight te zetten. Wilt u meer naamsbekendheid middels het inzetten van relatiegeschenken en promotionele artikelen, dan zijn doelgroep en moment van essentieel belang.

Er is altijd wel een geefmoment

U kunt een geefmoment creëren op een open dag van uw bedrijf, op een vakbeurs of tijdens een klantbezoek. U bent er dan zeker van dat uw promotieartikelen bij de juiste doelgroep terecht komen. U kunt ook een geefmoment koppelen aan een bijzondere nationale of internationale dag. Er zijn volop leuke themadagen om handig op in te haken. Daarnaast zijn er veel thema’s waar u prima op in kunt spelen om naamsbekendheid te genereren. Onthoud ook dat een onverwacht geefmoment zeer verrassend is en dat heeft vaak nóg meer impact.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren