Gratis sample
Gratis verzending
Trustpilot: 8.8/10
100% tevredenheidsgarantieEEN-OP-EEN
 
COMMUNICATIE;

 
de TREND van dit moment!Maak uw relatiegeschenk nóg persoonlijker!

Uw gift laten bedrukken met een uniek zelfontworpen design, een persoonlijke foto of jouw naam? Alles kan! De nieuwste druktechnieken en aantrekkelijke prijzen maken personaliseren voor iedereen toegankelijk. Maak de promotie persoonlijk en visueel nóg aantrekkelijker. Gewoon… omdat het kan.


Personalisatie werkt!

We worden tegenwoordig overspoeld met informatie en filteren is daarom aan de orde van de dag. Hoe zorgt u ervoor dat u opvalt tussen al deze informatie en communicatie? Het antwoord ligt misschien voor de hand: u moet uw doelgroep persoonlijk aanspreken. Dit doet u al via de telefoon, via e-mails en misschien zelfs al wel in drukwerk? Wij bieden u de mogelijkheid om ook relatiegeschenken en giveaways te personaliseren.


Hoe werkt personalisatie?

Wilt u alleen de (voor)naam van de ontvanger? Of wilt u dit gecombineerd met uw logo? Wellicht wilt u zelfs een achtergrond toevoegen. De mogelijkheden zijn enorm! Het ligt er natuurlijk wel aan welk artikel u wilt laten bedrukken. Een pen biedt simpelweg minder ruimte/opdrukmogelijkheden dan een tas. Het is belangrijk dat u de gewenste opdruk juist aanlevert. Hier vindt u alle instructries voor een juiste aanlevering.

Wij adviseren u uiteraard graag, neem gerust contact met ons op via: 0492 530 122 | sales@igopost.nl


Welke artikelen kan ik personaliseren?

Bij IGO-POST bedrukken we onze artikelen met 12 verschillende druktechnieken. Niet alle technieken lenen zich voor personalisatie. Op dit moment bieden we drie technieken waarbij het eenvoudig is om artikelen te personaliseren, namelijk full colour digitaal druk, lasergravure en sublimatie. We kunnen diverse artikelen bedrukken met deze technieken: van pen tot schrijfmap en van mok tot powerbank. Benieuwd naar alle artikelen? Bekijk dan onze inspiratiepagina over personaliseren.Hoe lever ik een namenlijst aan?


U gaat artikelen bestellen die u kunt laten bedrukken met een (persoons)naam. Een goede keuze, want een gepersonaliseerd geschenk wordt ontzettend gewaardeerd door de ontvanger. Natuurlijk willen wij de naam van de ontvanger perfect bedrukken op het door u gekozen artikel. U wilt uiteraard een goede induk maken met een geschenk dat voor lange tijd bewaard gaat blijven. U kunt de namen aanleveren in een Excel-file of als .txt-file.

Meer weten over de aanlevering?
Hoe werkt full colour print?

Binnen onze collectie bieden wij een selectie artikelen aan de wij kunnen voorzien van een haarscherpe full colour opdruk. Heeft u een artikel uitgekozen dat u wilt laten bedrukken met een full colour print? Wij geven u de mogelijkheid te kiezen uit verschillende standaard prints. Met een full colour print geeft u uw relatiegeschenk of promotioneel artikel een unieke, exclusieve uitstraling en daarmee een absolute meerwaarde. Naast deze standaard print of uw eigen design, kunnen wij uw geschenk ook voorzien van uw logo en/of een individuele naam. Welke print past het beste bij uw geschenk, doelgroep of campagne?EnregistrerEnregistrerEnregistrerwitruimte zodat het mooier uitkomt.


Hoe worden artikelen verpakt?

Het verpakken van de artikelen doen we in overleg. Bestelt u bijvoorbeeld 100 pennen met naam, dan kunnen we deze per stuk in een cassette verpakken. Op de cassette plakken we dan een sticker met de naam, zodat aan de buitenzijde duidelijk is wat er op de pen gedrukt is. Deze cassette kunt u eenvoudig online bij het artikel bestellen. Deze optie vindt u in de winkelmand. Lees meer over onze inpakservice.


Overtuigd van het effect?

Personalisatie werkt! Niet alleen in print en online, maar zeker ook bij relatiegeschenken en giveaways. Bekijk hier welke artikelen u kunt personaliseren en lees meer over de aanleverinstructies.

Vragen? Neem dan contact met ons op, via sales@igopost.nl of 0492 530 122. Wij helpen u graag!

    Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
    Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren