Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp
** Samples zijn (tijdelijk) niet gratis. We rekenen hiervoor 5,95 verzendkosten. **

Uw naam, logo of merk in een pen graveren; uw visitekaartje!


Op deze pagina vindt u een greep uitrij onze collectie pennen. Deze pennen zijn zeer geschikt om te laten graveren. Zo vindt u snel de juiste pen voor uw doelgroep en de juiste pen voor de juiste gelegenheid. Goedkope, klassieke, stijlvolle, eigentijdse en tijdloze pennen, u vindt ze in de collectie schrijfwaren van IGO-POST.


Pennen laten graveren met uiterste precisie
Bij IGO-POST kunt u steeds meer pennen graveren. Een pen graveren gebeurt over het algemeen bij de metalen, aluminium en houten pennen. Pennen graveren doen we voor u bij IGO-POST met geavanceerde lasergraveermachines. Wilt u uw pennen graveren dan lasert een laserstraal met uiterste precisie en een intense hitte uw naam of logo in de houder van de pen. De bovenlaag wordt van de pen weg gelaserd. De onderlaag komt tevoorschijn, en dat geeft de pen een luxe uitstraling. Een groot voordeel van pennen graveren is dat de lasergravering in een pen niet kan vervagen of verkleuren. Zolang de pen in gebruik is blijft de gravering van uw logo of naam haarscherp in beeld. Laat uw pennen graveren bij IGO-POST, wij verzekeren u dat dit niet duurder is dan dat u uw pennen laat bedrukken!

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren