0

Een wijnkoeler is een functioneel relatiegeschenk. Wilt u uw klant verrassen met een chique wijnkoeler of wilt u een flesje wijn extra aankleden met een leuke wijnkoeler? Bekijk hier onze wijnkoelers:

 • CoolSteel wijnkoelerBest Price

  CoolSteel wijnkoeler

  (0)
  • Vanaf 6 stuks
  • Bespaar tot 23%
  • Materiaal: rvs
  vanaf10,00 per stuk
  Bereken prijs

Wijnkoeler met naam als persoonlijk geschenk

U wilt uw klant verrassen met een mooi geschenk en daarmee een goede indruk achterlaten. Met een mooie wijnkoeler kunt u voor de dag komen. De CoolSteel wijnkoeler is uitgevoerd in chic RVS en mag beslist gezien worden op tafel. Laat de wijnkoeler graveren met de naam van uw klant. De wijnkoeler met naam wordt dan een heel persoonlijk geschenk.


Geef een fles wijn in een wijnkoeler met logo

Wilt u uw relatie bedanken met een fles wijn? Dan zit u altijd goed. Nóg leuker is het om de fles wijn te geven in een wijnkoeler met logo. Deze goedkope wijnkoeler valt direct op door de gekleurde koelvloeistof. Deze wijnkoeler met logo geeft u als wijntas gevuld met een heerlijke fles wijn. Zo maakt u van een fles wijn een geschenk dat gezien mag worden.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren