0

Het weer is altijd onderwerp van gesprek en een prima ingang voor het maken van een praatje. Dit komt natuurlijk ook door de vele verschillende weersomstandigheden waar iedereen een eigen mening over heeft. Een dankbaar relatiegeschenk met een link naar het weer is het weerstation. Laat u het weerstation bedrukken met uw logo dan bent u ervan verzekerd dagelijks onder de aandacht te komen van de ontvanger.


Laat een weerstation met uw logo bedrukken

De weerstations zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Een weerstation met logo is een functioneel relatiegeschenk en ontzettend leuk om weg te geven. Iedereen kan het gebruiken. Functionele geschenken worden gemiddeld langer dan twee jaar bewaard. Een bedrukt weerstation krijgt waarschijnlijk voor enkele jaren een plekje bij uw klant. Zo komt u steeds opnieuw positief onder de aandacht.


Een weerstation met logo garandeert dagelijkse promotie

Wat voor weer wordt het vandaag? Deze vraag komt dagelijks voorbij. Een blik op een weerstation met uw logo geeft al snel het antwoord. Naast de weersvoorspelling zijn ook de luchtvochtigheid en de temperatuur af te lezen op een duidelijk display. Bovendien fungeert het weerstation met logo ook als klok met duidelijke tijdsweergave. Een multifunctioneel relatiegeschenk dat prima te combineren is met leuke giveaways als ijskrabbers, een zonnebril of regencape, afhankelijk van het weer en het seizoen.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren