0


Win een BarrelQ-barbecue met je bedrijfslogo erop!

Ieder moment is een goed moment om je merk te promoten, maar de zomer staat sowieso bovenaan de lijst. Wie wil er nou niet geassocieerd worden met de typische feel good momenten van de zomer? Daarom zijn zomercampagnes zo populair en effectief.

Het wordt nu nog beter... Terwijl je je voorbereidt op je zomercampagne krijg je de kans om een stukje zomer voor je bedrijf te winnen, in de vorm van een gepersonaliseerde BarrelQ-barbecue!

Als je een bestelling van €1.000,- of meer plaatst voor 7 juni doe je automatisch mee aan de loterij om een BarrelQ met je bedrijfslogo erop te winnen. Bekijk de algemene voorwaarden voor de BarrelQ-loterij onderaan deze pagina.

Maak je klaar voor je zomercampagne!
De zomer biedt vele mogelijkheden om je merk te promoten op een leuke en actieve manier. IGO Promo wil je helpen om de perfecte zomercampagne in elkaar te zetten. We hebben alle seizoensgebonden promotieproducten voor je om je merk op te laten vallen deze zomer. Op zoek naar wat inspiratie? 
Bekijk onze zomer brochure of blijf lezen!


IGOPOST:/Landingspages/Summer/LP_Sub.png

Zorg dat je merk opvalt deze zomer!
Het zomerseizoen is de perfecte kans om je merk op te laten vallen.
Laat je inspireren door onze selectie promotionele producten en laat je merk een onderdeel vormen van memorabele zomermomentjes. Van bedrukte strandspelletjes tot gepersonaliseerde zonnebrillen tot praktische koeltassen; wij hebben alle promotieproducten die je klanten en partners opnieuw en opnieuw zullen gebruiken en waarderen. Bekijk onze selectie zomerartikelen om deze zomer op te vallen! 


Ontdek meerIGOPOST:/Landingspages/Summer/LP_Sub_2.png

Ben jij klaar om je merk te promoten deze zomer? 
Als het aankomt op het uitzoeken van de juiste promotieproducten, is het goed om na te denken over handigheid en het seizoen. Heb je wat inspiratie nodig? 
Met deze 25 promotionele zomerhits kun je niet de mist ingaan! 


Bekijk meer


IGOPOST:/Landingspages/Summer/LP_BBQ_Sub2.png


Als je ons vraagt waar wij aan denken als we het woord 'zomer' horen, wees dan niet verrast als je ons in koor 'BBQ!' hoort roepen, alsof we het hadden ingestudeerd. 
Of je nou wel of niet de gepersonaliseerde BarrelQ wint voor je bedrijf, we hebben onze favoriete BBQ-recepten uit verschillende Europese landen geselecteerd om je mee te nemen op een culinaire reis. 


Ga naar BBQ-recepten


Algemene voorwaarden BarrelQ-loterij

De winnaar van de BarrelQ wordt bepaald door middel van een loterij. Om deel te nemen moet een klant één bestelling plaatsen met een minimumwaarde van €1.000,- bij IGO Promo tijdens de campagneperiode (6 mei 2019 - 7 juni 2019). De orderwaarde van €1.000,- is inclusief productie- en drukkosten. Verzendkosten en BTW tellen niet mee voor dit bedrag. Iedere bestelling van €1.000,- of meer telt als één kans om de prijs te winnen, ongeacht de totale waarde van de bestelling. Als een klant besluit meerdere bestellingen van €1.000,- of meer te plaatsen tijdens de campagneperiode, tellen al deze bestellingen als gelijke kansen om de BarrelQ te winnen. Het is niet mogelijk om aan de loterij mee te doen met een aantal losse bestellingen die samen optellen tot de minimumwaarde van €1.000,-. Er zal contact worden opgenomen met de winnende organisatie voor 21 juni 2019 per telefoon, via het telefoonnummer dat de klant bij het bestellingsproces heeft opgegeven. Als we de winnaar niet kunnen bereiken op het aangeleverde telefoonnummer voor de bovenstaande datum, zullen we een andere klant selecteren en bellen. De winnaar heeft een week (tot 28 juni 2019) om IGO Promo het hoogresolutie logo te sturen om de BarrelQ te personaliseren. Als de winnaar niet het correcte logo voor die datum stuurt, zal IGO Promo de winnaar de prijs opsturen met het IGO Promo-logo erop. De BarrelQ zal op hetzelfde adres afgeleverd worden als de producten die gekocht zijn bij de bestelling waarmee toegang tot de loterij is verkregen. IGO Promo zal de winnaar van de loterij op de hoogte houden van de leveringsstatus van de BarrelQ. IGO Promo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit van het op de BarrelQ gedrukte logo, en IGO Promo is evenmin verantwoordelijk voor mogelijke schade aan de BarrelQ tijdens of na levering. Correspondentie over de uitkomst van de loterij is niet mogelijk.


Heb jij nog hulp nodig?

Bel ons via +31 (0)492 530 122 of stuur een e-mail naar sales@igopromo.com

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren