0
Wij hebben een balans gevonden tussen het tijdig uitleveren van bestellingen en het voorkomen van verspreiding van het virus. 
Om jou ook een steuntje in de rug te geven krijg je van ons 100 Gratis Heartmints bij elke order vanaf € 250,-. Zo kan jij jouw (zorg-)helden bedanken.

Stappentellers bedrukken we niet alleen voor wandelaars. Mensen zijn sowieso nieuwsgierig naar hun energieverbruik en dagelijkse beweging. Laat u stappentellers bedrukken voor uw werknemers, klanten of relaties, dan maakt u hen bewust van hun dagelijkse beweging. Op zoek naar een functioneel, origineel en gewild relatiegeschenk of promotieartikel? Laat stappentellers bedrukken voor uw klanten en zet uw naam dagelijks in beweging. U bestelt stappentellers met logo snel en gemakkelijk online.


Naast stappentellers bedrukken we ook andere artikelen voor wandelaars

Wie wandelt moet goed zichtbaar zijn. Zeker bij minder goed weer en in het donker is gezien worden belangrijk. Naast een bedrukte stappenteller kunt u een wandelaar blij maken met veiligheidsartikelen zoals lampjes, veiligheidsvesten of fluorescerende artikelen. Laat u stappentellers bedrukken dan kunt u dit wellicht combineren met een promotioneel knipperlichtje of een fluorescerende sleutelhanger met logo.


Stappentellers bedrukken in combinatie met sportartikelen

Bedrukte stappentellers zijn perfect te combineren met sportartikelen. U vindt onze veelzijdige collectie sportartikelen online. Laat u sportshirts bedrukken dan is het zeker te overwegen om stappentellers te laten bedrukken. Een prima combinatie waarmee u uw naam beslist in de kijker zet. Door stappentellers te bedrukken en uw naam op T-shirts te promoten kunt u uw promotie inzetten bij veel sportevenementen, marathons en wandelmarsen. Niet alleen de drager ziet uw promotie maar ook bij het publiek komt uw boodschap onder de aandacht.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren