0
Wij hebben een balans gevonden tussen het tijdig uitleveren van bestellingen en het voorkomen van verspreiding van het virus. 
Om jou ook een steuntje in de rug te geven krijg je van ons 100 Gratis Heartmints bij elke order vanaf € 250,-. Zo kan jij jouw (zorg-)helden bedanken.


De algemene voorwaarden vind je hieronder

Ontdek je prijs

Je vindt de twee delen van de code op de kraskaart die je hebt ontvangen

We zullen je e-mailadres enkel gebruiken om te communiceren over deze campagne.

Sorry, er is iets misgegaan. Probeer het nog eens.

Algemene voorwaarden IGO Scratch&Win

Om deel te nemen aan de IGO Kras & Win wedstrijd moet je de beide delen van je persoonlijke wincode ( van de kraskaart) en je e-mail adres invullen. IGO Promo zal je e-mailadres enkel gebruiken om je e-mails te sturen met betrekking tot deze campagne. Wij hechten veel belang aan je privacy. Je kunt onze privacyverklaring hier vinden. 

Zodra je je code en e-mailadres hebt ingevoerd, ontdek je direct wat je gewonnen hebt. 

Korting

  • De korting is gedurende de hele maand september 2019 geldig.
  • De korting is slechts geldig voor 1 bestelling en kan niet worden verdeeld.
  • De korting kan niet worden gebruikt voor bestellingen die al zijn geplaatst voordat de deelnemer deze korting heeft ontvangen.
  • De korting kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen.
  • De korting is geldig voor alle producten in het IGO-assortiment met uitzondering van alle USB en kerstpakketten
  • De korting is alleen van toepassing op product- en afdrukkosten. De korting is exclusief verzendkosten en BTW.

De kraskaart wordt slechts eenmaal verstuurd. Het is niet mogelijk om een nieuwe of een andere kraskaart aan te vragen. Correspondentie over de gewonnen prijs is niet mogelijk.

IGO winkelkrediet
IGO Promo geeft 1 x IGO winkelkrediet van €500,- weg in ieder land waar we werkzaam zijn. Om kans te maken op een tegoed van €500,- moet de deelnemer de korting gebruiken die hij/zij heeft gewonnen met de IGO Kras & Win campagne voor 1 oktober 2019. De totale waarde van de bestelling (met de toegepaste korting) dient gelijk te zijn aan - of hoger dan € 750,-. De bestelwaarde is inclusief product- en afdrukkosten. Verzendkosten en BTW zijn uitgesloten van dit bedrag.

Het winkelkrediet is geldig voor de resterende periode van 2019, zowel voor online als offline bestellingen. Het moet volledig worden gebruikt in één bestelling. De waarde die niet wordt gebruikt bij deze bestelling wordt geannuleerd. Het tegoed kan niet worden gebruikt om te betalen voor een bestelling die is geplaatst voor de aankondiging van de prijs.  

Aankondiging winnaar
De organisatie die het winkelkrediet heeft gewonnen, wordt vóór 8 oktober 2019 telefonisch gecontacteerd op hetzelfde telefoonnummer dat de klant tijdens het bestelproces heeft opgegeven. Als IGO Promo de winnaar niet voor 15 oktober op het opgegeven telefoonnummer kan bereiken, zal een andere winnaar worden geselecteerd en gecontacteerd. Correspondentie over het resultaat van de verloting is op geen enkele wijze mogelijk.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren