75 jaar ervaring
Deze kennis delen we graag!
Altijd persoonlijk advies
Door ervaren medewerkers
500.000 tevreden klanten
Word jij een van hen?
0

Maak je eigen official PopSockets® met je bedrijfslogo!

PopSockets® zijn de meest trendy telefoonbutton op de markt - en geweldige promotie materiaal om je merk te laten opvallen. Plak ze aan de achterkant van je telefoon en gebruik ze om je toestel vast te houden (waardoor het risico dat je het laat vallen wordt verkleind); of om je telefoon overeind te houden terwijl je video's bekijkt. Bedruk je PopSockets® met je bedrijfslogo bij IGO Promo om je merk te promoten!

En ja: dit zijn de officiële PopSockets®. Maak je dus geen zorgen als je ze de eerste keer niet goed plakt: je kunt ze verwijderen en meer dan 10 keer opnieuw plakken! Koop ze in grote hoeveelheden en profiteer van de beste prijzen!Onbeperkte mogelijkheden om je PopSockets® aan te passen

PopSockets® bieden je eindeloze mogelijkheden om je persoonlijke stijl aan te passen. Kies voor een wit of zwart design en print je logo in full colour! De digitale druktechniek maakt het mogelijk om elk ontwerp in full-colour en de beste kwaliteit te bedrukken - voor dezelfde prijs!

Bovendien kan je het volledige oppervlak van de PopSocket® bedrukken: een cirkelvormig oppervlak met een diameter van 4 cm. Wil jij dat je bedrijf echt opvalt? Print je logo en verspreid het onder klanten, partners en medewerkers. Zij worden iedere keer aan je herinnerd als ze hun telefoon gebruiken en zullen je merk tijdens ieder telefoontje laten zien. Meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd maken al gebruik van PopSockets. Volg de trend - waar wacht je nog op?


.


.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren