0


Maak je relatiegeschenk nóg persoonlijker!

Je gift laten bedrukken met een uniek zelfontworpen design, een persoonlijke foto of voornamen? Alles kan! De nieuwste druktechnieken en aantrekkelijke prijzen maken personaliseren voor iedereen toegankelijk. Maak de promotie persoonlijk en visueel nóg aantrekkelijker. Gewoon… omdat het kan.Personalisatie werkt!


We worden tegenwoordig overspoeld met informatie en filteren is daarom aan de orde van de dag. Hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen al deze informatie en communicatie? Het antwoord ligt misschien voor de hand: je doelgroep persoonlijk aanspreken. Dit doe je al via de telefoon, via e-mails en misschien zelfs al wel in drukwerk? Wij bieden je de mogelijkheid om ook relatiegeschenken en giveaways te personaliseren.Hoe werkt (individuele) personalisatie?


Wil je alleen de (voor)naam van de ontvanger? Of wil je dit gecombineerd met je logo? Wellicht wil je zelfs een (eigen) achtergrond toevoegen. De mogelijkheden zijn enorm! Het ligt er natuurlijk wel aan welk artikel je wilt laten bedrukken. Een pen biedt simpelweg minder ruimte/opdrukmogelijkheden dan een tas. Het is belangrijk dat je de gewenste opdruk juist aanlevert. Hier vind je alle instructries voor een juiste aanlevering.

Wij adviseren je uiteraard graag, neem gerust contact met ons op via: 0492 530 122 | sales@igopromo.nlWelke artikelen kan ik individueel personaliseren?

Bij IGO bedrukken we onze artikelen met 12 verschillende druktechnieken. Niet alle technieken lenen zich voor individuele personalisatie. Op dit moment bieden we drie technieken waarbij het eenvoudig is om artikelen te personaliseren, namelijk full colour digitaal druk, lasergravure en sublimatie. We kunnen diverse artikelen bedrukken met deze technieken: van pen tot schrijfmap en van mok tot powerbank. Benieuwd naar alle artikelen? Bekijk dan onze inspiratiepagina over personaliseren.
Hoe lever ik een namenlijst aan?

Je gaat artikelen bestellen die je kunt laten bedrukken met een (persoons)naam. Een goede keuze, want een gepersonaliseerd geschenk wordt ontzettend gewaardeerd door de ontvanger. Natuurlijk willen wij de naam van de ontvanger perfect bedrukken op het door jou gekozen artikel. Je wilt uiteraard een goede induk maken met een geschenk dat voor lange tijd bewaard gaat blijven. Je kunt de namen aanleveren in een Excel-file of als .txt-file.

Meer weten over de aanlevering?
Hoe werkt full colour print?

Binnen onze collectie bieden wij een selectie artikelen aan de wij kunnen voorzien van een haarscherpe full colour opdruk. Heb je een artikel uitgekozen dat je wilt laten bedrukken met een full colour print? Wij geven je de mogelijkheid te kiezen uit verschillende standaard prints. Met een full colour print geef je jouw relatiegeschenk of promotioneel artikel een unieke, exclusieve uitstraling en daarmee een absolute meerwaarde. Naast deze standaard print of je eigen design, kunnen wij je geschenk ook voorzien van je logo en/of individuele namen. Welke print past het beste bij jouw geschenk, doelgroep of campagne?EnregistrerEnregistrerEnregistrerwitruimte zodat het mooier uitkomt.Hoe worden artikelen verpakt?

Het verpakken van de artikelen doen we in overleg. Bestel je bijvoorbeeld 100 pennen met indivuduele namen, dan kunnen we deze per stuk in een cassette verpakken. Op de cassette plakken we dan een sticker met de naam, zodat aan de buitenzijde duidelijk is wat er op de pen gedrukt is. Deze cassette kun je eenvoudig online bij het artikel bestellen. Deze optie vind je in de winkelmand. Lees meer over onze inpakservice.Overtuigd van het effect?

Personalisatie werkt! Niet alleen in print en online, maar zeker ook bij relatiegeschenken en giveaways. Bekijk hier welke artikelen je kunt personaliseren en lees meer over de aanleverinstructies.

Vragen? Neem dan contact met ons op, via sales@igopromo.nl of bel 0492 530 122. Wij helpen je graag!

    Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
    Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren