0


Ontwerp je eigen pen voor een unieke promotie!


Een balpen die naadloos aansluit bij jouw imago? In slechts enkele stappen stel je eenvoudig jouw eigen pen samen. Bepaal zelf de kleur van ieder afzonderlijk onderdeel en creëer zo de pen die perfect bij jou past. Met een opdruk van je naam of logo onderscheid jij je van alle anderen. Je kunt kiezen uit diverse opdrukplaatsen en jouw voorkeur aangeven voor een blauw- of zwartschrijvende balpen. Kwaliteit is gewaarborgd met deze Ritter pennen van Duits fabricaat.

Selecteer hieronder eenvoudig de basis voor je pen en je gaat rechtstreeks naar onze configurator. Daar bepaal je van elk afzonderlijk onderdeel de kleur zodat de pen ook echt jouw pen wordt die perfect aansluit bij de kleuren van jouw bedrijf of instelling. Uiteraard ook voorzien van je logo of tekst. Gebruik jouw zelf samengestelde balpennen als giveaway op een beurs, tijdens een open dag of voor in een goodie bag na afloop van een evenement. Klik hieronder op een van de pennen en start met configureren en personaliseren.

vanaf 0,12
vanaf 0,15
vanaf 0,21
vanaf 0,22
vanaf 0,25
vanaf 0,29
vanaf 0,40
Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren