0
Wij hebben een balans gevonden tussen het tijdig uitleveren van bestellingen en het voorkomen van verspreiding van het virus. 
Om jou ook een steuntje in de rug te geven krijg je van ons 100 Gratis Heartmints bij elke order vanaf € 250,-. Zo kan jij jouw (zorg-)helden bedanken.

Breng je merk onder de aandacht tijdens koningsdag! 

Op 27 april vieren we met heel Nederland het gezelligste feest van het jaar, Koningsdag. Een veelzijdige feestdag waarbij kinderen sportief bezig zijn tijdens de koningsspelen en we met de hele familie leuke uitstapjes maken. Dé gelegenheid je merk extra onder de aandacht te brengen.
Hier vind je alles voor een onvergetelijke Koningsdag. Denk bijvoorbeeld aan een leuke oranje cap, oranje shirts, een tas of een zonnebril. Alle oranje artikelen zijn te bedrukken eigen logo en/of tekst.


Bekijk het hele assortiment oranje artikelen hierOranje artikelen bedrukken

Op 27 april vieren wij met heel Nederland het gezelligste feest van het jaar, Koningsdag. Koningsdag is een goed moment om je merk te promoten. Het is de gelegenheid voor jou als ondernemer om je merk, product of dienst extra onder de aandacht te brengen. Vier koningsdag met een relatiegeschenk of val op met een promotie artikel.
Veel organisaties haken in op de oranje gekte en delen tijdens deze dag een oranje artikel voorzien van hun logo uit. Op deze manier komt je organisatie op een positieve manier onder de aandacht van je doelgroep. Daarnaast kan de ontvanger het geschenk ook tijdens een ander oranje evenement gebruiken zoals het WK of EK.Oranje relatiegeschenken en promotiematerialen

Er zijn verschillende relatiegeschenken voor Koningsdag. Denk bijvoorbeeld aan een oranje shirt, een leuke oranje hoed, een oranje paraplu of een handige oranje tas. Al deze artikelen zijn te bedrukken met logo en/ of tekst. Je kunt ook denken aan een bedrukt oranje petje of een bedrukte oranje zonnebril. Er zijn luxe bedrukte Koningsdag relatiegeschenken beschikbaar, maar ook goedkope giveways en promotiematerialen.  Koningsdag artikelen met logo bestellen

De Koningsdag artikelen zijn direct online te bestellen. Tijdens de bestelling kun je precies aangeven hoe je het artikel wilt laten bedrukken. Je kunt ook eerst een sample of drukproef van het artikel aanvragen, zo kun je van te voren precies zien hoe het artikel eruit komt te zien. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor je klaar met een persoonlijk advies en een offerte op maat. De bedrukte artikelen zijn in kleine aantallen te bestellen, al vanaf 2 stuks. Zoals je van ons gewent hebben we een snelle levering. 


Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren