Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp

Klokken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Er zijn bureauklokken, wandklokken en draagbare klokken zoals een horloge of een  verpleegstershorloge. Bekijk onze collectie klokken:

 • NurseWatch horloge

  NurseWatch horloge

  (1)
  vanaf4,95 per stuk
  Bereken prijs
 • ButtonClock

  ButtonClock

  (0)
  vanaf1,69 per stuk
  Bereken prijs
 • CareWatch horloge

  CareWatch horloge

  (0)
  vanaf3,75 per stuk
  Bereken prijs

Op zoek naar een tijdloos geschenk? Laat klokken bedrukken!

Bedrukte klokken zijn in veel kantoren terug te vinden. U kunt natuurlijk klokken met uw logo laten bedrukken en deze als geschenk meegeven aan uw relaties, maar u kunt ook klokken laten bedrukken en deze in uw eigen kantoor ophangen. Er wordt namelijk onbewust vaak naar een klok gekeken, dus ook door uw klanten die u op kantoor ontvangt.


Laat horloges bedrukken als persoonlijk geschenk

Verras uw klanten, collega’s of medewerkers met een horloge! Een horloge wordt door iedereen gedragen en u kunt ervoor kiezen de wijzerplaat van het horloge te laten bedrukken met uw logo. Kiest u voor een klassiek horloge, gaat u voor trendy horloges of voor een sportief model horloge? In onze webshop vindt u diverse modellen, geschikt voor jong en oud.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren