Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp


Op zoek naar bedrukte pennen in kleine oplages?


GEVONDEN
Pennen met opdruk staan nog altijd in de top van meest populaire relatiegeschenken. Luxe pennen worden ingezet als persoonlijk relatiegeschenk en de goedkope pennen zijn geliefd als promotiepen en giveaway op beurzen, open dagen en evenementen. Waarom zijn bedrukte pennen zo populair? Omdat een pen met logo een artikel is dat als vanzelfsprekend gebruikt wordt tijdens onze dagelijkse bezigheden. Een bedrukte pen wordt gebruikt door de ontvanger of doorgegeven aan derden. Uw logo en boodschap worden gegarandeerd gezien. De benodigde oplage pennen is afhankelijk van het doel; een kleine oplage pennen voor een luxe relatiegeschenk en een grote oplage pennen voor een promotionele actie.

Je zoekt een kwalitatieve pen… maar je hebt er geen duizenden nodig? Geen probleem! Bij IGO vind je een groot assortiment pennen, die je in kleine oplage, ook met opdruk, kunt bestellen. • Ebony Matt pennenSnel
  +

  Ebony Matt pennen

  (0)
  vanaf0,66 per stuk
  Bereken prijs
 • AthosSilver pennenSnel

  AthosSilver pennen

  (0)
  vanaf0,52 per stuk
  Bereken prijs
 • Ebony TouchSnel

  Ebony Touch

  (0)
  vanaf0,99 per stuk
  Bereken prijs
 • Derby pennen

  Derby pennen

  (1)
  vanaf0,95 per stuk
  Bereken prijs
 • MultiTouch 4-in-1 pennenSnel

  MultiTouch 4-in-1 pennen

  (0)
  vanaf2,19 per stuk
  Bereken prijsVOLOP KEUZE IN PENNEN IN KLEINE OPLAGES


Goedkope pennen in kleine oplages worden niet door iedere leverancier geleverd. Toch heb je niet altijd grote aantallen pennen nodig. Zeker voor een pen als persoonlijk relatiegeschenk, eventueel met een gravure van een persoonsnaam, ben je op zoek naar een kleine oplage luxe pennen. Bij IGO vind je onder de luxe merken als Parker pennen, Cross pennen en Waterman pennen zelfs bedrukte pennensets vanaf 3 stuks. De luxe pennen in kleine oplages kun je perfect inzetten als geschenk aan een jubilaris of een blijk van waardering aan een loyale klant. Bij IGO kun je kleine aantallen pennen met opdruk bestellen. Zo kun je heel gericht en efficiënt je budget besteden.
Bestel niet een te kleine oplage pennen met opdruk want pennen zijn gewilde artikelen
Hoe goedkoper de pen met bedrukking, hoe groter het minimum aantal te bestellen pennen. Vanaf een oplage van 200 stuks vind je bij IGO een goed aanbod pennen die je in kunt zetten voor kouw promotie. Sta je op een beurs dan ben je snel door 200 stuks pennen heen, want een pen met logo geeft gemakkelijk weg en de bedrukte pennen worden graag meegenomen door bezoekers. Heb je pennen over? Je hebt er nooit teveel, want ook na de beurs geef je de pennen met logo weg aan klanten, je zet ze als weggevertje op de balie van je ontvangstruimte of je zet de bedrukte pennen in voor intern gebruik.


Creatief met pennen in kleine oplages
Er is volop keuze uit de middenklas pennen. Kleine oplages pennen zijn volop verkrijgbaar en er is genoeg keuze uit pennen met een minimum oplage van 50 stuks, een minimum oplage van 100 stuks of een minimum oplage van 200 stuks. De meeste van onze pennen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Hou je van variatie? Dan kun je je logo laten bedrukken op pennen in diverse kleuren. Zo kun je een kleine oplage pennen bestellen. Voorbeeld: je hebt een pen gekozen met een minimum oplage van 300 stuks. Je wilt de pen graag in rood, blauw en geel, maar je hebt beslist geen 900 pennen nodig. Je kunt er dan voor kiezen om 100 stuks rode pennen, 100 stuks blauwe pennen en 100 stuks gele pennen te bestellen. Zo bestel je een kleine oplage pennen maar wel een gevarieerde oplage pennen vanaf slechts 100 stuks per kleur pen. Ook kun je kiezen voor een pen waarvan je zelf de kleuren van de onderdelen kiest. Bekijk hier het gehele assortiment te bedrukken pennen. Neem gerust contact met onze verkopers op en vraag naar alle mogelijkheden.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren