0
Wij hebben een balans gevonden tussen het tijdig uitleveren van bestellingen en het voorkomen van verspreiding van het virus. 
Om jou ook een steuntje in de rug te geven krijg je van ons 100 Gratis Heartmints bij elke order vanaf € 250,-. Zo kan jij jouw (zorg-)helden bedanken.


Kleine oplage bedrukte pennen

Heb je kleine hoeveelheden bedrukte pennen nodig? Geen probleem! Je kunt al vanaf 50 bedrukte pennen bestellen uit de onderstaande selectie. Alle prijzen zijn inclusief: drukkosten, opzetkosten en verzendkosten! Bovendien worden alle producten binnen twee werkdagen verzonden! • Jolly pennen
  +

  Jolly pennen

  (20)
  • Vanaf 200 stuks
  • Bespaar tot 25%
  • Materiaal: kunststof
  vanaf0,12 per stuk
  Bereken prijsKleine hoeveelheden, ook touch-pens

Ben je op zoek naar iets specialers? Dan kunnen promotionele touch-pens een geweldig alternatief zijn voor traditionelere balpennen! Ze hebben een rubberen punt zodat je touchscreens kunt bedienen (telefoons en tablets, inclusief de nieuwste iPad-modellen) en ze zijn al verkrijgbaar vanaf 50 stuks. Verzending binnen twee werkdagen. Bestel nu uit onze onderstaande selectie! • Light Up Logo Touch pen
  +

  Light Up Logo Touch pen

  (0)
  • Vanaf 50 stuks
  • Bespaar tot 23%
  • Materiaal: kunststof
  vanaf0,57 per stuk
  Bereken prijsKleine hoeveelheden en geen nare verrassingen achteraf: alle kosten inbegrepen!

Bij IGO Promo hebben we één helder doel: om jou te helpen je merk te promoten. We weten dat het bestellen van kleine hoeveelheden promotionele producten één van de meest voorkomende verzoeken van onze klanten was, en we konden niet anders dan aan jullie behoeften voldoen! Daarom kan je nu al pennen bestellen vanaf 50 stuks.

Hoe werkt het? Selecteer je gewenste producten, upload je logo en je kan meteen beginnen met ontwerpen op onze website (het is gemakkelijk en snel). Nadat we jouw goedkeuring hebben ontvangen worden je pennen bedrukt en geleverd binnen 2 werkdagen!

De stukprijs die je ziet is de prijs die je betaalt; geen verborgen kosten! Dat is inclusief drukkosten (naast de clip), opzetkosten (zetwerk, het maken van drukplaten en het opzetten van de machines) en verzendkosten. De techniek waarmee je logo wordt bedrukt is lasergravure, waarmee je logo met hoge kwaliteit wordt gedrukt. Je merk zal sowieso opvallen!


Heb je geen honderden bedrukte pennen nodig?
Geen probleem!

Promotionele pennen zijn geweldige giveaways om je merk te promoten - ze zijn functioneel, betaalbaar en duiken overal op. Je hebt er misschien echter niet altijd honderden van nodig. Misschien ga je naar een klein evenement en heb je er maar een paar tientallen nodig voor je meest belangrijke bezoekers, partners en leveranciers. Of je hebt slechts een klein aantal nodig voor de receptie in je kantoor. Wat je redenen ook zijn: wij snappen je!

Bij IGO Promo bieden we je de mogelijkheid om al vanaf 50 bedrukte pennen te kopen, tot wel 500 stuks. Je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan kleuren om je items persoonlijker te maken en zoveel mogelijk bij je merk te laten passen. Er zijn tientallen combinaties mogelijk; de keuze is aan jou!

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren