Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp

Verras, waardeer en motiveer! Zeg het met een kerstpakket…


Een kleine greep uit onze collectie kerstpakketten:


Stel zelf uw kerstpakket samen!


Met zorg hebben wij een gevarieerde collectie kerstpakketten samengesteld. De pakketten zijn geselecteerd op thema, kleur en prijsklasse. Maar... zoveel mensen, zoveel wensen.

Misschien heeft u wel iets anders in gedachten of wilt u uw kerstpakket een eigen vulling geven dat zoveel als mogelijk aansluit bij het karakter van uw bedrijfsvoering, medewerkers of relaties.

Vanaf een orderbedrag van € 1.000,- bieden wij u de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen, dat helemaal voldoet aan uw wensen.

Wilt u uitgebreide informatie? Neem contact op met onze enthousiaste verkoopmede werkers T 0492 530 123, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Ook bent u van harte welkom in onze showroom, waar onze kerstpakketten en artikelen tentoongesteld staan, op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur of op afspraak.


Geef uw kerstpakket een eigen imago!


In alle door ons geselecteerde kerstpakketten treft u behalve food ook non-food artikelen aan. Een geschenk waar uw mede werkers of relaties nog jarenlang plezier aan kunnen beleven. Wilt u een promotionele boodschap of een originele wens mee geven? Wij bieden u de mogelijkheid om geschenken te voorzien van een blijvende opdruk. Hiernaast treft u enkele voorbeelden aan. IGO-POST verzorgt vakkundig uw opdruk op het merendeel van de non-food artikelen die u in de kerstpakketten aantreft. Zo maakt u zichtbaar deel uit van een mooie, tastbare herinnering.

Wilt u meer informatie?
Neem contact op met onze customer service: T 0492 530 123.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren