0
Wij hebben een balans gevonden tussen het tijdig uitleveren van bestellingen en het voorkomen van verspreiding van het virus. 
Om jou ook een steuntje in de rug te geven krijg je van ons 100 Gratis Heartmints bij elke order vanaf € 250,-. Zo kan jij jouw (zorg-)helden bedanken.

Verras, waardeer en motiveer! Zeg het met een kerstpakket…


Een kleine greep uit onze collectie kerstpakketten:


Stel zelf uw kerstpakket samen!


Met zorg hebben wij een gevarieerde collectie kerstpakketten samengesteld. De pakketten zijn geselecteerd op thema, kleur en prijsklasse. Maar... zoveel mensen, zoveel wensen.

Misschien heeft u wel iets anders in gedachten of wilt u uw kerstpakket een eigen vulling geven dat zoveel als mogelijk aansluit bij het karakter van uw bedrijfsvoering, medewerkers of relaties.

Vanaf een orderbedrag van € 1.000,- bieden wij u de mogelijkheid om zelf een kerstpakket samen te stellen, dat helemaal voldoet aan uw wensen.

Wilt u uitgebreide informatie? Neem contact op met onze enthousiaste verkoopmede werkers T 0492 530 123, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Ook bent u van harte welkom in onze showroom, waar onze kerstpakketten en artikelen tentoongesteld staan, op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur of op afspraak.


Geef uw kerstpakket een eigen imago!


In alle door ons geselecteerde kerstpakketten treft u behalve food ook non-food artikelen aan. Een geschenk waar uw mede werkers of relaties nog jarenlang plezier aan kunnen beleven. Wilt u een promotionele boodschap of een originele wens mee geven? Wij bieden u de mogelijkheid om geschenken te voorzien van een blijvende opdruk. Hiernaast treft u enkele voorbeelden aan. IGO-POST verzorgt vakkundig uw opdruk op het merendeel van de non-food artikelen die u in de kerstpakketten aantreft. Zo maakt u zichtbaar deel uit van een mooie, tastbare herinnering.

Wilt u meer informatie?
Neem contact op met onze customer service: T 0492 530 123.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren