Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp1001 IDEEËN VOOR RELATIEGESCHENKEN


Voor ieder budget, iedere doelgroep en iedere gelegenheid bieden wij het perfecte geschenk. Wij inspireren en adviseren u met plezier.


 • BoomBox speakerBest Price
  +

  BoomBox speaker

  (8)
  vanaf6,80 per stuk
  Bereken prijs
 • Excellent 5-delige messenset20% korting

  Excellent 5-delige messenset

  (0)
  vanaf13,45 10,76 per stuk
  Bereken prijs
 • RetroSport sporttas
  +

  RetroSport sporttas

  (7)
  vanaf10,15 per stuk
  Bereken prijs
 • QualityTime picknickmandBest Price

  QualityTime picknickmand

  (0)
  vanaf37,95 per stuk
  Bereken prijs
 • Château wijngeschenkset

  Château wijngeschenkset

  (1)
  vanaf9,45 per stuk
  Bereken prijs
 • ThermoXL RVS thermos geschenkset

  ThermoXL RVS thermos geschenkset

  (1)
  vanaf10,95 per stuk
  Bereken prijs
 • Powerbank 2000 externe opladerBest Seller
  +

  Powerbank 2000 externe oplader

  (7)
  vanaf3,30 per stuk
  Bereken prijs


Bent u op zoek naar originele relatiegeschenken?

U vindt in webshops of catalogi een enorm aanbod, waardoor u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is het prettig om voordat u gaat zoeken naar geschikte promotie uw doelgroep vast te stellen. Bij welke gelegenheid wilt u relatiegeschenken geven en wie is de ontvanger? Op de afbeeldingen ziet u een selectie van onze top relatiegeschenken. Deze artikelen zijn populair bij een brede groep klanten. Het gaat om luxere, functionele en originele relatiegeschenken, die woorden -om de waardering voor uw klant uit te drukken- overbodig maken.
Onderhoud uw klantcontacten met personal gifts
Onderstaande populaire categorieën vindt u terug in onze webshop met een groot maar overzichtelijk aanbod ideeën voor relatiegeschenken:
• In de categorie home & living vindt u persoonlijke lifestyle geschenken die de afstand tussen u en uw klant verkleinen. Hebt u persoonlijke informatie? Gebruik die kennis bij het inzetten van een relatiegeschenk. Met een personal gift kunt u de juiste snaar treffen.
• Is uw doelgroep geïnteresseerd in de nieuwste gadgets en computeraccessoires? In de categorie heeft u keuze uit de leukste trends voor opvallende en functionele promotie.


Onze webshop wordt continu voorzien van nieuwe artikelen en unieke relatiegeschenken. Nieuwsgierig naar onze meest recente aankopen? Bekijk ook onze nieuwste artikelen en laat u verrassen! De beste relatiegeschenken vindt u bij IGO-POST!

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren