Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp

Het aftellen is begonnen: kerstmis staat weer voor de deur! Heb je nog steeds geen eindejaarsgeschenken gekocht voor je werknemers, partners of klanten? Maak je niet druk. 
Onze december deals bevatten enkele producten die geleverd kunnen worden met onze snelle bezorgingsdienst. Bestel vandaag en je ontvangt ze binnen 3 werkdagen.
Maar er is meer, deze producten zijn al te bestellen vanaf 2 stuks. Waar wacht je nog op? De hele maand december 15% korting op de hele selectie! 

25% korting

Bamboe snijplank

Met de opkomst van kookprogramma's op televisie en YouTube-kanalen voor “foodies” wordt koken voor steeds meer mensen als hobby gezien.

Met de kerst voor de deur neemt de passie voor koken nog meer toe. Daarom hebben we onze populaire bamboe snijplank als Product van de Maand voor december uitgekozen.
Jouw promotieproducten in 3 werkdagen!


Bij IGO hebben we één helder doel: jou helpen je merk te promoten.

We snappen dat dit geen gemakkelijke taak is en voor veel uitdagingen kan zorgen.
Eén van die uitdagingen is tijd, daarom hebben we onze Snelle levering -bezorgingsdienst ingevoerd. Je kan nu je promotieartikelen en relatiegeschenken bestellen, met je logo erop geprint, en ze binnen 3 werkdagen ontvangen.
Bestel kleine aantallen relatiegeschenken! 


Zoek je naar last-minute relatiegeschenken, maar heb je geen 1000 artikelen nodig?
Geen probleem bij IGO!

Bij ons kan je nu je promotieartikelen en relatiegeschenken al vanaf twee stuks bestellen.
Kies je favoriete artikelen uit onze speciale selectie met populaire artikelen zoals: bedrukte pennen, gepersonaliseerde reismokken en draagbare powerbanks; upload je logo of ontwerp hem online; en ontvang ze op je kantoor binnen drie werkdagen!


Wil je onze laatste nieuwtjes en acties direct in je inbox ontvangen? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!


Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren