0
Wij hebben een balans gevonden tussen het tijdig uitleveren van bestellingen en het voorkomen van verspreiding van het virus. 
Om jou ook een steuntje in de rug te geven krijg je van ons 100 Gratis Heartmints bij elke order vanaf € 250,-. Zo kan jij jouw (zorg-)helden bedanken.

Onze december deals bevatten enkele producten die al te bestellen zijn vanaf 2 stuks. Waar wacht je nog op? De hele maand december 15% korting op de hele selectie!
In verband met kerst worden deze producten vanaf 7 januari geleverd. 

25% korting

Bamboe snijplank

Met de opkomst van kookprogramma's op televisie en YouTube-kanalen voor “foodies” wordt koken voor steeds meer mensen als hobby gezien.

Met de kerst voor de deur neemt de passie voor koken nog meer toe. Daarom hebben we onze populaire bamboe snijplank als Product van de Maand voor december uitgekozen.

Bestel kleine aantallen relatiegeschenken! 


Zoek je naar last-minute relatiegeschenken, maar heb je geen 1000 artikelen nodig?
Geen probleem bij IGO!

Bij ons kan je nu je promotieartikelen en relatiegeschenken al vanaf twee stuks bestellen.
Kies je favoriete artikelen uit onze speciale selectie met populaire artikelen zoals: bedrukte pennen, gepersonaliseerde reismokken en draagbare powerbanks; upload je logo of ontwerp hem online; en ontvang ze op je kantoor binnen drie werkdagen!


Wil je onze laatste nieuwtjes en acties direct in je inbox ontvangen? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!


Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren