0
Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp
Je kunt ons vertrouwen dat we bestellingen op tijd zullen uitleveren. We hebben op dit moment een goede balans gevonden tussen het virus (preventief) bestrijden en onze medewerkers verantwoord door te laten werken. Wij wensen jou, je collega's, vrienden en familie een goede gezondheid toe.Laat je inspireren door onze klanten


Er zijn zoveel promotionele producten en zoveel aanbieders. Enkele van onze klanten vertellen je waarom ze voor IGO Promo hebben gekozen
en hoe ze al jaren effectief gebruik maken van promotionele producten. Laat je inspireren!


Haarfijn Jouw Kapster


Haarfijn opent haar nieuwe kapsalon en zocht een partner die haar helpt met de promotie producten voor haar kapsalon. Lees hier hoe haar gekozen producten hebben geholpen om haar merk te versterken. 
Verenigde Opel Dealers Nederland


Opel Dealers geven al tientallen jaren elk jaar een Opel agenda vol tips aan de Opelrijders als relatiegeschenk. En het werkt, trouwe Opelrijders weten dat ze er zijn; ze komen spontaan langs bij de dealers.
Landal Greenparks: Landal Het Vennenbos


Landal Het Vennenbos heeft ruim 500 bungalows en dus honderden gezinnen per week te gast. Lees hier hoe het bungalowpark er met promotionele producten voor zorgt dat kinderen het vakantiegevoel thuis nog lang vasthouden.
LVO Parkstad


LVO Parkstad bestaat uit zes middelbare scholen in de regio Zuid-Limburg. De scholen werken binnen LVO Parkstad nauw samen. Lees hier hoe de scholen met promotiematerialen hun eigen identiteit uitdragen.
Wil je vrijblijvend met een van onze adviseurs nadenken over zo’n mooie samenwerking? Bel dan met onze adviseurs op 0492 530 122 of stuur een email naar inspiratie@igopromo.com

Een van onze adviseurs neemt dan spoedig contact met je op.Wil je onze laatste nieuwtjes en acties direct in je inbox ontvangen? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren