Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Gratis digitaal ontwerp
** Samples zijn (tijdelijk) niet gratis. We rekenen hiervoor 5,95 verzendkosten. **

Koffiemok bedrukken voor het uitdragen van uw huisstijl

Natuurlijk kunnen wij uw koffiemokken bedrukken voor uw gasten en voor uw personeel. Het is prettig als u gasten en personeel koffie kunt aanbieden in een mooi bedrukte koffiemok. U kunt koffiemokken laten bedrukken met uw logo of merk, maar ook met een opvallende slogan of originele kreet. Een koffiemok bedrukken kan in één of meerdere kleuren. Laat u koffiemokken bedrukken met uw logo dan kan dat een mooie aanvulling zijn op het uitdragen van uw huisstijl.


Koffiemok bedrukken en weggeven als relatiegeschenk

Bij IGO-POST vindt u diverse koffiemokken in representatieve geschenkverpakkingen; kant-en-klare relatiegeschenken. Wij kunnen ook koffiemokken bedrukken om als relatiegeschenk weg te geven. Zo kunt u de koffiemok bijvoorbeeld vullen met bonbons, bedrukte pennen, een klein knuffeltje. Ga zelf op zoek naar de mogelijkheden. Pak het geheel mooi in en u heeft een fraai relatiegeschenk. Als wij de koffiemokken bedrukken dan denkt de ontvanger nog vaak positief terug aan u terug.Bij IGO-POST vindt u een breed scala aan koffiemokken. De koffiemokken zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Wilt u de koffiemokken bedrukken dan zorgt IGO-POST voor een perfecte en vakkundige opdruk.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren