Gratis sample
Gratis verzending
Trustpilot: 8.8/10
100% tevredenheidsgarantie

OP ZOEK NAAR BEDRUKTE PENNEN IN KLEINE OPLAGES?
PENNEN IN KLEINE OPLAGE


U zoekt een kwalitatieve pen… maar u heeft er geen duizenden nodig? Geen probleem! Bij IGO-POST vindt u een groot assortiment pennen, die u in kleine oplage, ook met opdruk, kunt bestellen.
Bestel niet een te kleine oplage pennen met opdruk want pennen zijn gewilde artikelen
Hoe goedkoper de pen met bedrukking, hoe groter het minimum aantal te bestellen pennen. Vanaf een oplage van 200 stuks vindt u bij IGO-POST een goed aanbod pennen die u in kunt zetten voor uw promotie. Staat u op een beurs dan bent u snel door uw 200 stuks pennen heen, want een pen met logo geeft gemakkelijk weg en de bedrukte pennen worden graag aangenomen door bezoekers. Heeft u pennen over? U heeft er nooit teveel, want ook na de beurs geeft u de pennen met logo weg aan klanten, u zet ze als weggevertje op de balie van uw ontvangstruimte of u zet de bedrukte pennen in voor intern gebruik.


Creatief met pennen in kleine oplages
Er is volop keuze uit de middenklas pennen. Kleine oplages pennen zijn volop verkrijgbaar en er is genoeg keuze uit pennen met een minimum oplage van 50 stuks, een minimum oplage van 100 stuks of een minimum oplage van 200 stuks. De meeste van onze pennen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Houdt u van variatie? Dan kunt u uw logo laten bedrukken op pennen in diverse kleuren. Zo kunt u een kleine oplage pennen bestellen. Voorbeeld: u heeft een pen gekozen met een minimum oplage van 300 stuks. U wilt de pen graag in rood, blauw en geel, maar u heeft beslist geen 900 pennen nodig. U kunt er dan voor kiezen om 100 stuks rode pennen, 100 stuks blauwe pennen en 100 stuks gele pennen te bestellen. Zo bestelt u een kleine oplage pennen maar wel een gevarieerde oplage pennen vanaf slechts 100 stuks per kleur pen. Ook kunt u kiezen voor een pen waarvan u zelf de kleuren van de onderdelen kiest. Bekijk hier het gehele assortiment te bedrukken pennen. Neem gerust contact op met onze verkoopmedewerkers en vraag naar de mogelijkheden.

ATHOS SILVER


Een pen kunt u altijd als relatiegeschenk inzetten. De Athos Silver is een mooie blauwschrijvende balpen met een gekleurd, gripvast voorstuk en metalen clip.


VOLOP KEUZE IN PENNEN IN KLEINE OPLAGES


Goedkope pennen in kleine oplages worden niet door iedere leverancier geleverd. Toch heeft u niet altijd grote aantallen pennen nodig. Zeker voor een pen als persoonlijk relatiegeschenk, eventueel met een gravure van een persoonsnaam, bent u op zoek naar een kleine oplage luxe pennen. Bij IGO-POST vindt u onder de luxe merken als Parker pennen, Cross pennen en Waterman pennen zelfs bedrukte pennensets vanaf 3 stuks. De luxe pennen in kleine oplages kunt u perfect inzetten als geschenk aan een jubilaris of een blijk van waardering aan een loyale klant. Bij IGO-POST kunt u kleine aantallen pennen met opdruk bestellen. Zo kunt u heel gericht en efficiënt uw budget besteden.Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren