Gratis sample
Gratis verzending
Trustpilot: 8.8/10
100% tevredenheidsgarantie

GEMAKKELIJK ZOEKEN NAAR
IDEEËN VOOR
RELATIEGESCHENKEN1001 IDEEËN VOOR RELATIEGESCHENKEN


Voor ieder budget, iedere doelgroep en iedere gelegenheid bieden wij het perfecte geschenk. Wij inspireren en adviseren u met plezier.
Bent u op zoek naar originele relatiegeschenken?

U vindt in webshops of catalogi een enorm aanbod, waardoor u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is het prettig om voordat u gaat zoeken naar geschikte promotie uw doelgroep vast te stellen. Bij welke gelegenheid wilt u relatiegeschenken geven en wie is de ontvanger? Op de afbeeldingen ziet u een selectie van onze top relatiegeschenken. Deze artikelen zijn populair bij een brede groep klanten. Het gaat om luxere, functionele en originele relatiegeschenken, die woorden -om de waardering voor uw klant uit te drukken- overbodig maken.

POWERCHARGER 2000 OPLADER


Compacte, aluminium nood-oplader met ingebouwde lithium batterij (2000mAh/3.7V). Input: 5V-1A. Output: 5V-1A. Voor het opladen van uw smartphone, digitale camera, GPS of muziekdrager. Handig voor onderweg, vakantie, zakenreizen, festivals, een dagje uit en eigenlijk al die momenten gedurende een dag waarop uw mobiele apparaat wel wat extra energie kan gebruiken, maar er geen stopcontact voorhanden is.

Onderhoud uw klantcontacten met personal gifts
Onderstaande populaire categorieën vindt u terug in onze webshop met een groot maar overzichtelijk aanbod ideeën voor relatiegeschenken:
• In de categorie home & living vindt u persoonlijke lifestyle geschenken die de afstand tussen u en uw klant verkleinen. Hebt u persoonlijke informatie? Gebruik die kennis bij het inzetten van een relatiegeschenk. Met een personal gift kunt u de juiste snaar treffen.
• Is uw doelgroep geïnteresseerd in de nieuwste gadgets en computeraccessoires? In de categorie heeft u keuze uit de leukste trends voor opvallende en functionele promotie.


Onze webshop wordt continu voorzien van nieuwe artikelen en unieke relatiegeschenken. Nieuwsgierig naar onze meest recente aankopen? Bekijk ook onze nieuwste artikelen en laat u verrassen! De beste relatiegeschenken vindt u bij IGO-POST!

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren