Gratis sample
Gratis verzending
Trustpilot: 8.8/10
100% tevredenheidsgarantie


GOEDKOPE RELATIE-
GESCHENKEN VOOR
EEN SUCCESVOLLE
PROMOTIE


GOEDKOPE RELATIEGESCHENKEN BESTELLEN BIJ IGO-POST


Met een minimale investering, maximaal rendement. Laat u verrassen door ons grote assortiment aan goedkope relatiegeschenken!

Bent u op zoek naar grote aantallen goedkope relatiegeschenken of goedkoop promotiemateriaal om uw merk of naam uit te dragen?


Dan bent u bij IGO-POST op het juiste adres. IGO-POST heeft voor elke gelegenheid en elk budget het juiste relatiegeschenk of promotieartikel. Een mogelijkheid om uw bedrijf, merk of naam onder breed publiek, voor langere tijd onder de aandacht te brengen is het geven van opvallende, bedrukte, goedkope relatiegeschenken. Relatiegeschenken worden lang bewaard, uw promotie wordt met regelmaat gezien en er wordt altijd positief teruggedacht aan het geefmoment.

MALIBU ZONNEBRIL


Bekijk alles van de zonnige kant met deze trendy, altijd passende zonnebril. Verkrijgbaar in diverse kleuren met zilverkleurig accent. Deze klassieke, kunststof zonnebril biedt UV 400 bescherming (volgens Europese normen).Goedkope relatiegeschenken en promotieartikelen populair
Het meest populaire promotieartikel is nog altijd de bedrukte pen. IGO-POST heeft een enorme collectie pennen; van goedkope promotiepennen tot luxe merkpennen. Wilt u investeren in een succesvolle promotie met goedkope promotieartikelen, laat dan goedkoop pennen bedrukken.Verrassen met goedkope giveaways
Natuurlijk is er meer. Er zijn enorm veel goedkope giveaways waarmee u klanten, belangstellenden en prospects kunt verrassen. Koppelt u uw promotie aan een seizoen, een thema of een bepaalde doelgroep? U hebt de keuze uit een enorm aanbod goedkoop promotiemateriaal wat daar prima bij aansluit, van een frisse promotie met bedrukte pepermuntjes tot een zonnige promotie met de Malibu zonnebril.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en gebruiksvriendelijker te maken. We slaan daarbij niet je persoonsgegevens op.
Ik ga akkoord Zelf instellen Weigeren