BESTELINFORMATIE - beknopt en overzichtelijk


Je gaat relatiegeschenken of promotionele artikelen met opdruk bestellen. Wat moet je weten?
Wij zetten de belangrijkste informatie voor je op een rijtje. Wil je uitgebreide informatie klik dan op de betreffende links of neem contact met ons op.

Wil je drukwerk bestellen? Meer informatie vind je bij onze drukwerk FAQ.

Artikelinformatie
In onze catalogi, brochures en op onze website staat bij ieder artikel afzonderlijk een korte artikelomschrijving en relevante artikelinformatie. Tevens staan per artikel de prijzen vermeld. Voor custom made artikelen, het borduren van textiel of specifieke prijzen kun je contact met ons opnemen.

Bestelwijze
Bij IGO bestel je eenvoudig promotionele artikelen met of zonder opdruk per e-mail, onze webshop of telefonisch.

Artikelen uit de categorie ‘drukwerk’ kunnen uitsluitend besteld worden via onze webshop vanwege de vele unieke configuratie mogelijkheden.

Bestanden digitaal aanleveren
Voor opdrachten met opdruk van jouw logo, tekst of afbeelding ontvangen wij bij voorkeur een digitaal bestand bewaard als illustrator.eps of illustrator.ai-bestand. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn, dan vinden we uiteraard samen een passende oplossing.

Verstuur jouw opdracht met grafisch bruikbaar opdrukvoorbeeld uitsluitend per e-mail naar: sales@igopromo.nl of per post: IGO, Bedrijventerrein 9545, Haverdijk 5, 5704 RC Helmond.

Grafisch bruikbaar zijn:
• Digitaal bestand.
• Scherp zwart-wit voorbeeld.
• Briefhoofd (géén kopie of sticker) met je logo en/of speciaal lettertype (zonder rasters).

Kleuren en lettertypes
Bij opdrachten met standaardlettertypes, graag de letter van het gewenste lettertype (zie tabel standaardlettertypes) en de gewenste drukkleur aangeven. Indien je een andere dan de standaarddrukkleur wenst geef dan de juiste PMS-kleur aan (zie voor digitale kleuren-indicatie igopromo.nl/pms), zodat wij deze kleur kunnen benaderen. Meer uitleg over PMS-kleuren vindt je hier.

Geef je geen lettertype, kleur en/of formaat van de opdruk aan, dan maken wij een grafisch passende keuze uit de standaardlettertypes en -kleuren. Uiteraard drukken we jouw tekst/logo altijd op de beste positie en in het meest optimale formaat, zodat jouw opdruk op het product het beste tot haar recht komt. 

IGOPOST:/Customer Service/Order/Font_colour_NL.jpg

Wat zijn instelkosten?
Dit zijn kosten voor het zetwerk, het maken van drukplaten en het instellen van de drukmachines. Opdruk- en instelkosten staan per kleur/opdrukplaats per artikel aangegeven, tenzij anders vermeld.

Wat is een drukproef?
Wanneer je een bestelling hebt geplaatst met opdruk, maken wij een drukproef. Op de drukproef zie je hoe de bedrukking op het product eruit ziet. 

Leveringsvoorwaarden
Op aanvraag zenden wij je graag onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden toe. Ook kan je deze hier bekijken. Leveringen zijn inclusief verpakking, exclusief btw en verzendkosten. De uiterste krediettermijn is 30 dagen na factuurdatum. Eventuele model- en prijswijzigingen, kleurafwijkingen, kennelijke drukfouten en wettelijke heffingen voorbehouden.

Meer- of minderlevering
Ondanks onze zorgvuldige processen kan het voorkomen dat er te veel of te weinig uitgeleverd wordt. Dit blijft altijd beperkt tot 4%.

Kortingen & acties
Tenzij anders vermeldt, gelden kortingen niet op USB sticks, drukwerk en special request (speciale aanvragen, buiten het standaard assortiment). Mochten hier vragen over zijn, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.
E-mail: sales@igopromo.nl
T: 0492 530 122

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan gerust contact met de klantenservice. Wij helpen je graag.

0492 530 122
Elke werkdag tussen 8.00 en 18.00.

Voor overige vragen bel je:

0492 530 100.

Wij maken gebruik van cookies
Lees meer over cookies